İzmir, Karabük ve Kırıkkale Emniyeti'nde deprem

Güncelleme Tarihi:

İzmir, Karabük ve Kırıkkale Emniyetinde deprem
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2014 10:33

İzmir, Karabük ve Kırıkkale Emniyet Müdürlükleri'nde bazı polislerin yerleri değiştirildi.

Haberin Devamı

İZMİR EMNİYETİ’NDE YENİ TAYİN DALGASI

İzmir Emniyet Müdürlüğü’nde, 17 Aralık ve 7 Ocak tarihlerindeki operasyonların ardından başlayan tayin dalgasına yenileri eklendi. Toplam 223 komiser ile polis memurunun yerleri değiştirildi. Bu tayinlerle kentte toplamda yaklaşık bin polisin yerleri de değiştirilmiş oldu.

İstanbul merkezli olarak 17 Aralık 2013 tarihinde, üç bakan oğlunun adının karıştığı yolsuzluk operasyonu ile İzmir merkezli olarak liman işletmelerine yönelik yapılan operasyonlar sonrasında, İzmir Emniyet Müdürlüğü’nde de ilk olarak şube müdürlerinin yerleri değiştirildi. Ardından İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay’ın yerine Sami Uslu, bir ay sonra da bu kez onun yerine Celal Uzunkaya getirildi.

Bugün de İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya’nın talimatıyla 223 komiser ve polis memurunun görev yerlerinde değişiklikler oldu. Polis memurlarının ağırlıklı olarak Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele, Organize Suçlarla Mücadele, Mali Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarıyla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli yaptıkları öğrenildi. Son tayinlerle birlikte, kentte yaklaşık bin polis memurunun da görev yerleri değiştirilmiş oldu.

Haberin Devamı

KIRIKKALE EMNİYETİ'NDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

KIRIKKALE İl Emniyet Müdürlüğü’nde 17 Aralık operasyonu kapsamında yaklaşık 100 personelin görev yerleri değiştirildi. Emniyet Müdür Yardımcıları arasında yapılan değişiklikle birlikte Kaçakçılık Şubesi’nden görev yerleri değişen personel sayısı 16’ya yükseldi

Kırıkkale Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Karapınar’ın görev alanı Kaçakçılık, Hukuk, Personel ve Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bünyamin Tezol’un görev alanı ise Merkez Trafik, Bölge Trafik ve Sulakyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak yeniden belirlendi. Ayrıca daha önce Emniyet Müdür Yardımcısı olan ve Polis Yüksek Meslek Okulu’nda görevlendirilen Efkan Maden, tekrar İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirilerek terör, güvenlik ve korumadan sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı oldu. Öte yandan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nden Sinan Tunç’un Kırıkkale’ye atandığı ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Son değişikliklerle birlikte Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nde 17 Aralık operasyonu ile birlikte emniyet müdür yardımcıları, birim müdürleri ve polis memuru personeli arasında toplam 100 personelin yer değişikliği yapılmış oldu.

KARABÜK'TE 64 POLİS GİTTİ

Karabük Emniyet Müdürlüğünde çeşitli birimlerde yer alan 64 amir ve polis memurunun görev yerinin değiştirildiği bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunun ilgili maddeleri kapsamında personelin çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere görev yerlerinin değiştiği belirtildi.

Karabük Emniyet Müdürlüğü'nde daha önce de 7 şube müdürü, 1 şube müdürvekili ve 1 polis merkezi amirinin görev yeri değiştirilmişti.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!