KSK’de taşlar oynayacak

Güncelleme Tarihi:

KSK’de taşlar oynayacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2014 01:32

PTT 1. Lig’de üst üste üç yenilgiyle ateş hattına yaklaşan Karşıyaka’da Denizlispor derbisi öncesi kadroda operasyon var.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in son haftaların formsuz ismi Mehmet Yiğit ve Ofoedu’yu kulübeye çekip, Burak ve cezası biten Mustafa’yı sahaya sürmesi, Cenk Güvenç’i de 11’e monte etmesi bekleniyor. Şimşek, eski Denizlisporlu Ahmet Arı, Can Erdem, Onur Alkan ve Hüseyin’den bu maçta çok şey bekliyor.

Daha önce futbolcu olarak önemli başarılara imza attığı, ilk yarıda 9 hafta teknik direktörlüğünü yaparak düşme hattından çıkardığı Horoz’a bu kez rakip olmaya hazırlanan Yusuf Şimşek, “Rakibin kim olduğu ve konumu bizi ilgilendirmiyor. Kazanıp alt sıralardan uzaklaşacağız” dedi. Derbi öncesi Denizlispor düşme hattının 3, Karşıyaka 4 puan üzerinde. KSK’li taraftarlar cuma günü antrenmanı ziyaret ederek takıma moral verecek.

Batuhan milli oldu

MİLLİ takımlara yıllar sonra bu sezon yeniden futbolcu göndermeye başlayan Karşıyaka’da Batuhan Altın, U15 Milli Takım’a çağrıldı. İlk kez ay-yıldızlı formayı giyecek olmanın heyecanını yaşayan Batuhan, 18 ve 20 Mart’ta Adana ve Tarsus’ta Belçika’ya karşı mücadelede edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!