AK Partililerden 'Berkin' mesajları

Güncelleme Tarihi:

AK Partililerden Berkin mesajları
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2014 12:35

Eski Adalet Bakanı, AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin Berkin Elvan için başsağlığı mesajı yayınladı.

Haberin Devamı

Sadullah Ergin, 269 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini dün kaybeden ve Okmeydanı Cemevi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardında Feriköy Mezarlığı’nda binlerce vatandaşın katılımıyla toprağa verilen Berkin Elvan için taziye mesajı paylaştı.

Ergin twitter hesabından takipçileriyle paylaştığı mesajında, “Berkin Elvan'ın ölümünden büyük üzüntü duyduğumu belirtmek istiyorum. Buradan evladımızın ailesine en kalbi duygularla başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sadullah Ergin’in Başbakan Erdoğan’la arasında geçtiği iddia edilen “O hakim Alevidir” sözleri internete düşmüştü. Ergin de CNN Türk yayınına katılarak “Bu benim günlük hayatta sıkça kullandığım bir kelimedir” demişti.

ARINÇ: "DÜNDEN BERİ TÜRKİYE GERÇEKTEN YASTA"

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da Berkin Elvan’ın ölümüyle ilgili açıklama yaptı.

Arınç, “Berkin Elvan’ın ölümünü duyduk. Çok acı bir olay. Dünden bugüne bütün Türkiye gerçekten yasta. Genç bir yavrumuzun hayatını bir sokak olayında kaybetmiş olması fevkalade üzüntü verici. Bugün cenazesinin kaldırılacağını biliyoruz. Ben Berkin Elvan yavrumuza Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatının baharında henüz delikanlı çağında, ve Anadolu tabiriyle bıyıkları bile terlememiş olan bir fidanın düşüp ölüvermesi gerçekten üzüntü verici. Ona Allah’tan rahmet dilerken annesi, babası, kardeşleri onlara da sabır diliyorum. Başka yapacak bir şeyimiz yok. Onlara bol sabır diliyorum. Kendilerine ve hayatta olan evlatlarına uzun ömür diliyorum. Ve bütün Türkiye’ye, annelere, babalara, bütün gençlere başsağlığı diliyorum, sabır diliyorum.

Haberin Devamı

Gerçekten Türkiye’nin yasta olduğunu bilmeliyiz. Bugün bazı siyasi partilerin seçim çalışmalarında müzik kullanmayacaklarını gazetelerden okudum. Buna da çok sevindim. Çok teşekkür ediyorum. Ben de bugün Bilecik’te seçim kampanyası boyunca müzikli yayın yapılmamasını arkadaşlarımdan rica edeceğim. En azıdan bu acıya ortak olduğumuzu, acıyı yüreğimizde hissettiğimizi göstermemiz bakımından.”


AK Partililerden Berkin mesajları
MELİH GÖKÇEK'TEN 'ANCAK'LI TWEET

AK Partililerden Berkin mesajları
SAVUNMA BAKANI: BENİM DE AYNI YAŞTA ÇOCUĞUM VAR


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!