Kaf-Kaf’ta OHAL

Güncelleme Tarihi:

Kaf-Kaf’ta OHAL
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2014 01:33

PTT 1. Lig’de son üç maçını kaybederek tehlikeli bölgeye yaklaşan Karşıyaka’da Denizlispor derbisi öncesi kırmızı alarm verildi.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Yusuf Şimşek, Fethiyespor yenilgisi sonrası izinleri iptal edip antrenmanları pazartesi günü başlatırken, futbol şube yöneticileri de idmanları yakın takibe aldı. Futbolcularıyla toplantı yapan Şimşek sert uyarılarda bulundu.

Sözlerine, “Karşıyaka başka kulüplere benzemez” diye başlayan genç teknik adam, “Orduspor deplasmanında mağlup olmamıza rağmen futbolumuzla, kazanma hırsımızla alkışlandık. Ama son 3 maç bize yakışmadı. Artık para için, kendiniz için değil forma için oynayacaksınız. Ben gelecek sezon da burdayım. Kalan haftalar, bu kulüpte devam etmek isteyenler için sınav olacak” diye konuştu.

Kaderin cilvesi

KARŞIYAKA Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, yıllarca formasını giyip kaptanlığını yaptığı, ilk yarıda teknik adam olarak düşme hattından kurtardığı Denizlispor’a rakip olmanın heyecanını yaşıyor. 7’inci haftada 4 puanla sondan ikinci sırada devraldığı Horoz’u 9 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgiyle düzlüğe çıkaran Şimşek, oyuncularına verilen sözler tutulmayınca Fethiye yenilgisi sonrası istifa etti. Ligde Karşıyaka 27 maçta 32 puanla düşme hattının 4, Denizlispor 28 maçta 31 puanla 3 puan üzerinde bulunuyor. İlk yarıda Horoz’da oynayan Ahmet Arı, Onur Alkan, eski Denizlisporlu Hüseyin ve Can Erdem de Kaf-Kaf’in kadrosunda.

Haberin Devamı

Pınar Karşıyaka görüşme odasına

BASKETBOLDA Türkiye Kupası’nı kazandıktan sonra oynadığı 6 maçta 4 yenilgi alan Pınar Karşıyaka’da yönetim önlem hazırlığında. Antrenör Ufuk Sarıca’yla görüşen Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, takımla perşembe günü toplantı yaparak form düşüklüğünün nedenlerini araştıracak. Ustaoğlu, “Skordan yana sıkıntımız var. Dixon ve Diebler son maçlarda formsuz. Ligde birçok takım ivme yakaladı. Artık her maçı final gibi oynamalıyız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!