Ya beton kent ya da başkent

Güncelleme Tarihi:

Ya beton kent ya da başkent
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2014 01:32

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Etimesgut CHP Belediye Başkan adayı Mehmet Yula ile birlikte, ilçede esnaf ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

Ülke gündemine ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tekin, “Ankara Büyükşehir Belediyesi için devam eden yarışta ne durumda oldukları” yönünde yöneltilen soruya, şu yanıtı verdi:
“Durum son derece iyidir. Görüldüğü gibi burası Ankara. Ankara aynı zamanda başkenttir. 30 Mart günü Ankaralılar ya beton kenti onaylayacaklar ya da başkenti onaylayacaklar. Dünyadaki bütün başkentlerle Ankara’yı yarıştıracağız. Ankara dünyanın hiçbir başkentinden geri kalabilecek bir kent değildir. İnşallah yeni başkanla bu kaderi değiştireceğiz. Hem sosyal yaşam genişleyecek hem de gerçekten beton kentler değil yaşanabilir kentler olacak.”

‘ANKARA’YI ALMIŞ GÖRÜNÜYORUZ’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Şu anda Ankara'yı almış görünüyoruz. İstanbul'da nefesimiz AKP'nin ensesinde, çok yakınız. İzmir'de bir sorun görmüyoruz. Yerel seçim sonucunda üç büyük kenti de CHP'ye kazandırmak için 19 gün daha mücadelemizi sürdüreceğiz. Sonunda da bunu başaracağımızı düşünüyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!