Akpınar'dan KSK ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Akpınardan KSK ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2014 01:33

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Taraftarlar Derneği'ni ziyaret etti.

Haberin Devamı


Sahildeki dernek binasında Başkan Okan Kırmacı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Akpınar, taraftarlardan tam destek aldı. Dernek yönetimi, yerel seçimlerde Akpınar'a oy atacaklarının sözünü verdi. Dernek başkanı Okan Kırmacı, derneğin kurulduğu ilk yıl yaptırılan ve sadece bir tane olan taraftar atkısını da CHP adayı Akpınar'a hediye etti.
Akpınar'ın adaylığını desteklediklerini söyleyen Dernek Başkanı Okan Kırmacı "Bu kulüpte yöneticilik yaptığınız için, bizim aşkımızı en iyi siz anlarsınız. Seçimlerde ilk kez rengimizi belli edeceğiz ve tüm üyelerimizle birlikte size oy vereceğiz. Mührümüzü, sandıkta CHP adına basacağız. Seçim turlarında yanınızda olmaktan gurur duyarız. Stat konusunda da ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağınızdan eminiz. Kimin, nereli olduğuyla ilgilenmiyoruz. Sanal ortamda dillendirilen asılsız dedikodulara da inanmıyoruz. Içinizde, bizler gibi Karşıyaka ruhunu taşıdığınızı biliyoruz. Önemli olan Karşıyaka Spor Kulübü'nün menfaatleridir. Asılsız iddialarla ilgili en güzel cevabı da taraftarlar olarak biz vereceğiz" diye konuştu. Kırmacı, kulübe ait tüm internet sitelerinde, Akpınar'a destek için yazılar yayınlayacaklarını da söyledi.
Ziyarette konuşan CHP adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Kırmacı'nın sözleri karşısında duygulandığını ve gurur duyduğunu söyledi. Akpınar "Karşıyaka sporla yatıp kalkan bir kent. Her branştta marka yaratmak zorundayız. 18 amatör kulübü, Karşıyaka Spor Kulübü'ne entegre edeceğiz. Altyapı sorunlarını gidereceğiz ve tesisleşmeyi sağlayacağız. Mali disiplini önemsiyoruz. Kulübe sürekli gelir getirecek kaynaklar yaratacağız. Karşıyakalılık ruhunu sahaya yansıtacağız. Tüm bunları sağladıktan sonra Karşıyaka Spor Kulübümüzü Süper Lig'e çıkartacağız" dedi.
Yeni stat konusunda, AK Parti'nin kulübü ve taraftarları oyaladığını söyleyen Akpınar "Stat konusunda samimi değiller. Madem Karşıyaka'yı düşünüyorlar, Aziz Kocaoğlu'nun Örnekköy'de tesis yapmasına neden izin vermediler? Gelin Örnekköy'e bir spor kompleksi yapalım. Sahildeki alanı ise kapalı spor salonu, AVM ve otel olarak değerlendirip kulübün yönetimine verelim. Böylece kalıcı gelir sağlayacak projeler üretmiş oluruz" diye konuştu.

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Taraftarlar Derneği'ni ziyaret etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!