Sağanak depremi

Güncelleme Tarihi:

Sağanak depremi
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2014 02:11

Yağışlı hava batıda da doğuda da etkili oldu. Sağanakla birlikte Gaziantep’te bir sitenin istinat duvarı yıkılınca 4 araç hurdaya çıktı.

Haberin Devamı

GAZİANTEP’te, önceki gece başlayan sağanak nedeniyle çok sayıda ev ve işyerini su basarken, Güneykent Mahallesi’ndeki bir sitenin istinat duvarı büyük bir gürültüyle yıkıldı. Duvardan sökülen beton parçalarıyla taşlar sitenin bahçesinde park halinde duran araçların üzerine düştü. 4 araç hurdaya dönerken, 3 araçta da hasar oluştu. Balkanlar’dan gelen soğuk ve yağışlı havayla Trakya’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Gece boyu yağan kar nedeniyle Bulgaristan sınırındaki yerleşim yerleri, Hamzabeyli Sınır Kapısı ve Edirne’nin yüksek kesimleri beyaza büründü.

İSTANBUL ALARMI

Bu arada Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkilileri, Marmara Bölgesi’nde devam eden yağışların etkisini artıracağı uyarısında bulundu. Yetkililer, yağışların bugün akşam saatlerinden sonra İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova’nın yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahminini yaptı.

Haberin Devamı

DELİÇAY SAVURDU

Mersin’de bir minibüs Akdeniz ilçesindeki Deliçay’ın içindeki beton zeminin üzerinden karşıya geçerken suya kapıldı. Sürücü yüzerek kıyıya çıkarken Suriyeli Abdurrahman Hacırıdvan ise aracın üzerine çıkarak kurtarılmayı bekledi. Deniz polisleri Hacırıdvan’ı can yeleği giydirdikten sonra kurtardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!