Acunn.com MedyaNet'te

Güncelleme Tarihi:

Acunn.com MedyaNette
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2014 15:14

Pazarlama sektörüne Türkiye’nin en geniş online reklam platformunu sunmakta olan MedyaNet, yeni işbirlikleri ile mevcut yapısını güçlendirmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

MedyaNet son olarak, rayting rekoları kıran yarışma eğlence programlarının da yer aldığı ve haber, spor, magazin, sinema, müzik gibi kategorileriyle online’da eğlencenin kalbinin attığı Acunn.com işbirliği ile reklamverenlere artık daha da güçlü bir reklam platformu sunuyor.

Reklamverenler MedyaNet aracılığı ile Acunn.com’da hem display hem de online videoda etkili reklam alanlarını yaratıcı bir biçimde kullanarak markalarını 9 milyon internet kullanıcısı ile buluşturabilirler.

MedyaNet, dijitalin tüm alanını kapsayan, display, performans, online video ve mobil reklamcılık alanlarında sunduğu entegre çözümler ile reklamverenlerin bu mecradan en iyi geri dönüşü alabilmeleri için çalışmakta..

Temelde bu cümleyle özetlenebilen yapısının altında,98 dijital yayıncıyı temsil etmekte, aylık 35 milyon internet kullanıcısına, aylık 3 milyar web sayfası, 85 milyon video, 500 milyon mobil sayfada 1000’e yakın reklamverenin mesajını ulaştırmaktadır.

Haberin Devamı

MedyaNet, bu geniş hacmi yönetirken sürekli olarak reklamverenlerin beklentilerini ve ihtiyaçlarını analiz etmekte, sürekli dünya trendleri doğrultunda gelişmeyi hedeflemektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!