Ofspor'da mağlubiyet üzüntüsü

Güncelleme Tarihi:

Ofsporda mağlubiyet üzüntüsü
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2014 10:32

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, deplasmanda Alanyaspor'a 5-2 yenilen Ofspor'un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, Alanyaspor karşısında sezonun en kötü oyununu oynadıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Kerimoğlu, Alanyaspor karşısına puan ya da puanlar almak için çıktıklarını ancak başarılı olamadıklarını belirterek, "Alanyaspor karşısında sezonun en kötü oyununu oynadık" dedi. Kerimoğlu, 20. dakikadan sonra art arda 3 gol yediklerini ve ilk yarıyı 3-0 mağlup kapattıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"İlk golün ardından beraberliği kovaladık ama yeterli olamadık. Peş peşe gelen gollerden dolayı demoralize olduk. İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. İkinci yarıya oyuncu değişikleri ile başladık fakat sonuca müdahale edemedik. Karşılaşmanın ikinci yarısı da ilk yarısı gibi geçti. 3-0'lık skoru telafi etmek çok zordu. 76. dakikada golü bulduk ancak aradaki farkı kapatacak zamanımız yoktu. Bu dakikadan sonra karşılıklı birer gol daha oldu. Sonuçta sahadan 5-2'lik skorla mağlup ayrıldık. Söylenecek fazla bir şey yok. Artık bu maçı unutup haftaya sahamızda Bozüyükspor ile yapacağımız maçı düşüneceğiz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!