Erdoğan, Kılıçdaroğlu Başbuğ'u aradı

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan, Kılıçdaroğlu Başbuğu aradı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2014 21:37

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Silivri Cezaevi'nden çıkan eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ile telefonla görüştü.

Haberin Devamı

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde bulunduğu sırada, eski Genelkurmay Başkanı Başbuğ'u telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu. Erdoğan'ın Başbuğ'a tahliyeden dolayı memnuniyetini dile getirdiği bilgisi edinildi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN TELEFON

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün tahliye edilen Genelkurmay eski Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'u arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kılıçdaroğlu, Başbuğ'un tahliyesinin emsal olmasını istediğini belirterek; ''Kumpasa dayalı yargılamalarla gerçekleştirilen tutuklamaların, hak kısıtlamalarının bir an önce sonlandırılmasını istiyorum. Kumpasa dayalı olarak gerçekleştirilen yargılamalar sonunda 26 aylık mahkumiyet ile hak ve özgürlüklerinizden mahrum edilmenizin, yaşamınızdan çalınan 26 aydan sonra özgürlüğünüze kavuşmanızdan mutluluk duydum ,bu tahliye kararının emsal olmasını ve adalet dağıtmayan özel yetkili mahkemelerce özgürlükleri kısıtlanan diğer tutukluların da biran önce serbest bırakılarak kendilerine, ailelerine çektirilen zulme sıkıntıya son verilmesini diliyorum'' dedi.

İLKER BAŞBUĞ SİLİVRİ CEZAEVİNDEN TAHLİYE EDİLDİ/ FOTOGALERİ

Erdoğan, Kılıçdaroğlu Başbuğu aradı
Takdir yüce Türk Milletinindir...demişti

Erdoğan, Kılıçdaroğlu Başbuğu aradı
Bozdağ: Bugün bazı tahliyeler yapılabilir

Erdoğan, Kılıçdaroğlu Başbuğu aradı
NELER YAŞANDI NELER

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!