Sırbistan'ı çıldırtan fotoğraf

Güncelleme Tarihi:

Sırbistanı çıldırtan fotoğraf
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2014 16:25

Kosova Milli Futbol Takımı tarihindeki ilk maça Haiti karşısında çıktı ve 0-0 berabere kaldı. FIFA'nın verdiği özel izin sayesinde hazırlık maçı yapma hakkını elde eden Kosovalı futbolcuların, bu tarihi maç öncesi çektirdiği bir kare ise sosyal medyada olay oldu.

Haberin Devamı

Maç öncesi atış poligonuna giden Kosovalı futbolcular burada stres attı. Poligonda ellerinde silahlara poz veren Kosovalı futbolcuların bu karesi kritik ilişkiler içerisinde oldukları Sırbistan yönetimini kızdırdı.

Kosova Milli Takımı'na FIFA'ın özel maç izni vermesi Sırbistan'da tepkiyle karşılanmıştı.

2. RAKİPLERİ TÜRKİYE OLABİLİR

Kosova Futbol Milli Takımı'nın Haiti ile gerçekleştirdiği ilk uluslararası dostluk maçının ardından, ikinci karşılaşmanın Türkiye ile yapılacağı iddia edildi.

Kosova basınına göre, Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Fadil Vokrri ve Genel Sekreter Eroll Salihu, Türkiye'ye gelerek Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile görüştüler. Kosova basını, bu görüşmenin olumlu geçtiğini ve Kosova - Türkiye dostluk maçının 21 ya da 22 Mayıs 2014 tarihinde oynanmasının kararlaştırıldığı ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!