Beruby Türkiye'de ofis açtı

Güncelleme Tarihi:

Beruby Türkiyede ofis açtı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2014 14:52

İspanya merkezli, özellikle Güney Avrupa ve Latin Amerika’da cashback, kupon ve fırsat pazarında lider olan beruby, artık Türkiye’de.

Haberin Devamı

2007 yılında İspanya’da kurulan beruby.com, cashback, kupon ve fırsat pazarında hızla büyüyerek 13 ülkenin ardından Türkiye ofisini de çok kısa bir sure önce hizmete açtı. 2011 ve 2012 yıllarında İspanya’da en iyi eticaret hizmet sağlayıcısı seçilen beruby, hızlı bir şekilde Güney Avrupa ve Latin Amerika’da pazar liderliğini ele geçirdikten sonra rotasını Türkiye’ye çevirerek toplamda14 ülkede faaliyet göstermeye başladı. beruby’nin Türkiye dışında operasyonlarının olduğu ülkeler; İspanya, Amerika, İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Meksika, Arjantin, Brazilya, Kolombiya, Şili ve Portekiz…

14 ülkede 2 milyonun üzerinde kayıtlı kullanıcıya sahip olan beruby, aylık 3 milyon tekil ziyaretçiye 15 milyon sayfa gösterimi gerçekleştiriyor. Türkiye operasyonuna yaklaşık 1 yıl önce Madrid ofisinden başlayan, şu ana kadar hızlı bir organik büyüme kaydederek 100.000’in üzerinde kullanıcı sayısına ulaştı ve her ay ortalama 300.000 ziyaretçi beruby’de bulunan cashback, kupon ve hemen kazandıran teklifleri inceliyor.

Haberin Devamı

beruby’yi rakiplerinden ayıran en önemli fark ise reklamverenlerinden aldığı komisyonun tamamını kullanıcılarına ödemesi ve kullanıcılarının kazançlarından hiçbir kesinti yapmaması. (Yasal kesintiler dışında) Tabiki 300’den fazla marka ve online alışveriş sitesinin bulunduğu platform, kullanıcılara fırsatlar sunuyor.

Aralık ayına kadar sadece Paypal üzerinden ödeme yapan beruby, artık kullanıcılarının banka hesaplarına da ödeme yapabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!