Ankara'da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Ankarada trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2014 09:42

Başkentte meydana gelen trafik kazasında bir kamyonetin köprünün korkuluklarını kırarak aşağı düşmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Samsun Karayolu Akköprü kavşağında 06 BM 0237 plakalı Halit Koç yönetimindeki kamyonet, seyir halindeyken kontrolden çıktı. Köprünün korkuluklarını kıran kamyonet 3 metrelik yükseklikten aşağı düştü. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yola savrulan sürücü Koç'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan İsmail Ayar, Mehmet Ünal ve Ferhat Kuşcu, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Koç'un cesedi gerekli incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

İtfaiye ekiplerinin hurdaya dönen kamyoneti kaldırmasının ve temizlik çalışmalarının ardından bir süre trafiğe kapanan yol, tekrar açıldı.

Görgü tanıklarından Atilla Arslan, kaza anında dolmuşuyla alt yoldan geçmekte olduğunu belirterek, kazayı "Bir iki saniye ile kurtuldum. Verilmiş sadakamız varmış, tam önüme düştü ben de sağından kaçtım, buna rağmen bazı parçalar dolmuşa isabet etti. Dolmuşta ezikler oluştu. Köprünün üstünde korkulukları kırmış ve aşağı düştü. Sıkıştırdılar mı bilmiyorum" şeklinde anlattı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!