Tribün ruhu geri döndü

Güncelleme Tarihi:

Tribün ruhu geri döndü
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2014 09:32

Terim, İsveç karşılaşması sonrasında Ankara’daki taraftarın performansına hayran kaldı.

Haberin Devamı

TÜRKİYE Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, İsveç’i 2-1 yendikleri hazırlık maçından sonra kendisini ve ekibini tebrik eden başkan Yıldırım Demirören’e “Başkent’te inanılmaz destek ve ilgi ile karşılaştık. Tribünler 90 dakika kaybolan tribün ruhunu geri getirdiler. Hangi takımı tutarlarsa tutsunlar sadece ay yıldızlı takım için bütünleştiler” dedi.

PANKART DUYGULANDIRDI

KARŞILAŞMA sonrasında Ankaragücü taraftarların kendisi için açtığı pankarttan çok duygulandığını ifade eden Terim, “Milli Takım olarak 90 dakika sahada üstün olmak önemli bir olay. Tribünlerin ile saha içinde bütünleşmeye şahit oldum. Seyircimizin desteği müthişti. Sergilenen futbol herkesi mutlu etti. Milli Takım’ın oyun ruhunu yakaladık. 90 dakika süresince topa, sahaya, ve mücadeleye hakim olduk” ifadelerini kullandı.

ARDA İÇİN MANU İDDİASI

Haberin Devamı

ATLETICO Madrid forması giyen Arda Turan’a Manchester United’ın talip olduğu iddia edilirken milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut bu haberleri yalanladı. Bulut, NTV Spor’a yaptığı açıklamada “Arda Atletico’da mutlu” dedi.

Ibra neden az oynadı anlamadım

MİLLİ Takım’ın defanstaki başarılı ismi Ersan Gülüm İsveç karşısında teknik direktör Fatih Terim’in verdiği formaya layık oynadığını belirtirken Ibra konusunda ise ilginç sözler sarf etti. Ersan, sahada üç kez karşılaştığını belirttiği yıldız futbolu için “Ibrahimoviç sahada kısa süre kaldı. Nedendir sakatlıktan mı yoksa bir keyifsizlikten mi anlamadım. Ama o topu mükemmel kontrol ediyor. Vücudunu ve tekniğini birlikte kullanıyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!