Oscar goes to ‘selfie’

Oscar töreninin sunucusu Ellen DeGeneres’in paylaştığı grup selfie’si, bir moda akımının öncüsü oldu.

Haberin Devamı

86. Oscar Ödülleri, geçtiğimiz pazar gecesi düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Geceye Ellen DeGeneres’in ünlü yıldızlarla birlikte çekip Twitter’da paylaştığı ‘selfie’ fotoğrafı damgasını vurdu. 2 milyonu aşkın sayıda retweet edilen o karenin ardından iş ve sanat dünyasında selfie akımı başladı, birçok ünlü isim kendi fotoğraflarını çekip Facebook, Twitter ve Instagram’da paylaştı. O isimler arasında Selhan Aloğlu, Moris Kohen, Mehmet Mutlu, Fatoş Sarıgül, Dinçkök ve Sinan-Melda Kosif de var.

Eli işte gözü uğraşta
Saruhan Tan ve Gamze Cizreli’nin sahibi olduğu Big Chefs, Kadınlar Günü için “Elim İşte Gözüm Uğraşta” adlı bir fotoğraf sergisi hazırladı. Gelirinin Türkiye Kadın Girişimciler Derneği KAGİDER’e bağışlanacağı sergi, önceki gün Nişantaşı City’s AVM içindeki Big Chefs’te açıldı. Üreten kadınlara dikkat çeken sergi, 15 Mart’a kadar görülebilir.

Haberin Devamı

Mirap’ın kantini
İstanbul’un en popüler yeme-içme ve eğlence adreslerinden Lucca’nın sahibi Cem Mirap, Zorlu Center’da ‘gastro, bistro ve food bar’ olarak hizmete girecek yeni bir mekân için kolları sıvamıştı. Zorlu Center’ın Avenue katında yer alacak mekânın ismi ve açılış tarihi belli oldu. Mirap’ın 10 yıllık yeme, içme ve eğlence tecrübesini yansıtan “Cantinery”, bu ayın sonunda kapılarını açacak.

Zirvede yarış
Ülkemizi yurtdışında da temsil edecek, gelecek vaat eden genç isimlerin spor camiasına kazandırılması amacıyla 12 yıldır düzenlenen Snow Masters yarışları, bu yıl 8 Mart’ta Uludağ’da yapılacak. Atu Duty Free ana sponsorluğunda düzenlenecek yarışlar, kayak ve snowboard tutkunlarını buluşturacak.

Yüzünü gizledi
Beşiktaş Eski Başkanı ve Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili’nin Fransız model sevgilisi Amelie Latournald’dan bir oğlu olmuştu. Geçtiğimiz yaz Göcek’te babası Serdar Bilgili ile ilk kez Kelebek’in görüntülediği Ali bebek, önceki gün de annesi Amelie Latorunald ile Bebek Parkı’nda objektife yansıdı. Gazetecilerin fotoğraf çekmesine tepki gösteren Latournald, bebeğinin yüzünü gizleyerek “Çekmenizi istemiyorum” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları