Şeytan’ın solu Samet’e emanet

Güncelleme Tarihi:

Şeytan’ın solu Samet’e emanet
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2014 01:32

SPOR Toto 2. Lig Kırmızı Grup lideri Altınordu’nun bu sezon oynadığı 24 maçta da sahaya ilk 11’de çıkan tek futbolcu olan sol bek Gökhan Yılmaz sarı kart cezalısı durumuna düşerken, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’nun Güngören deplasmanında bu mevkide Samet’e görev vereceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Murat Cömert’in sakat olduğu Ofspor ve Bozüyükspor maçlarında Sinan’la birlikte stoperde görev yapan Samet’in daha önce Ankaraspor’da sol bek oynadığı ve bu mevkiyi yadırgamayacağı bildirildi. Şeytan’da cezası biten Timur’un orta sahada Furkan’ın yerine forma giymesi bekleniyor.


Rehavet korkusu

ALTINORDU Futbol Direktörü Murat Dizdar, Ankaragücü galibiyeti sonrası kamuoyunda esen şampiyonluk rüzgarının takımda rehavet havası yaratmaması gerektiğini söyledi. “Biz geçen sezon Darıca Gençlerbirliği’nin 3 puan gerisinden gelip 6 puan farkla şampiyon olmayı başardıysak, bir başka takım da bunu yapabilir” diyen Dizdar “Kamuoyundaki havanın aksine, biz şu anda neyi başarıp, neyi başaramadığımızı çok iyi biliyoruz. Ankaragücü maçı gibi kazanmamız gereken 10 finalimiz daha var. Motivasyonumuzu koruyup, bu finalleri birer birer aşacağız” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı


Orhunbilge yönetimde

ALTINORDU’da politikaya atılmak için istifa eden İbrahim Görücüoğlu’nun yerine yönetim kuruluna kırmızı-lacivertli kulübün efsane futbolcularından Hikmet Orhunbilge’nin oğlu ve Altınordu Fikir Atölyesi Başkanı Barış Orhunbilge alındı. Sosyal faaliyetler ve tanıtımdan sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak Orhunbilge, “Kırmızı-lacivert renklerin içinde doğmuş biri olarak, onurlu bir göreve başlıyorum. Bu armanın her geçen gün daha yükseğe çıkması için elimden geldiğince çalışacağım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!