İlk celsede beraat etti

Güncelleme Tarihi:

İlk celsede beraat etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2014 12:57

Şarkıcı Davut Güloğlu, oturduğu sitenin yöneticisini "tehdit" ettiği gerekçesiyle 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında beraat etti.

Haberin Devamı

Anadolu Adalet Sarayı 14. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz sanık Davut Güloğlu ile avukatı katıldı. Müşteki site yöneticisi İnci Dalkıran ise duruşmaya gelmedi. Duruşmada kimlik tespiti yapılan Güloğlu, bekar ve aylık gelirinin 15 bin lira olduğunu söyledi.

Duruşmada, müşteki İnci Dalkıran'ın polis merkezinde verdiği ifadesi okundu. Dalkıran'ın ifadesinde "Güloğlu'nun evine icra memurları gelmiş. Ben de bu nedenle evine gittim. Buna kızan Güloğlu, bana balkondan masa fırlattı. Küfür ve hakaret etti, 'Seni öldüreceğim' dedi. Ama daha sonra şikayetimden vazgeçtim" dediği belirtildi. Suçlamaları kabul etmediğini söyleyen Güloğlu, "Savcılık aşamasında tanıklar dinlenmeden dava açılmıştır. Ben müştekiye yönelik tehdit sözü içeren ifadeler kullanmadım. Zaten komşum da olan müşteki daha sonra şikayetinden vazgeçmiştir. Beraatımı istiyorum" dedi. Güloğlu'nun avukatı Emrullah Gözcü, "Soruşturma aşamasında müvekkilim yanındaki kişileri zikretmesine rağmen tanıklarımız dinlenilmemiştir. Sadece müştekinin ifadesi ile iddianame hazırlanmıştır. Bir dahaki celse tanık dinletme talebinde bulunuyoruz" diye konuştu. Hakim Suzan Seval Koçdağ Öztürk, Güloğlu'nun yüklenen suçu işlediğinin sabit olmadığı gerekçesiyle beraatına hükmetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!