Sadullah Ergin'den mesaj var

Güncelleme Tarihi:

Sadullah Erginden mesaj var
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2014 13:06

Bir kaç gün önce internete düşen ve Başbakan Erdoğan'ın da doğruladığı ses kaydında Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’la ilgili bir davada beraat kararı veren hakim hakkında 'Alevi' nitelemesinde bulunan eski Adalet Bakanı ve AK Parti'nin Hatay Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, ''76 milyon ülke insanının kendisi gibi olabileceği'' mesajını verdi.

Haberin Devamı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde özel bir işletmede düzenlenen kahvaltı programında vatandaşlardan Sadullah Ergin'e destek vermelerini istedi.

Şimşek'ten sonra söz alan Sadullah Ergin de AK Parti'nin 11 yıldır bu ülkeye önemli hizmetler yaptığını belirtti.

AK Parti'nin gönül dünyalarına giden barikatları ortadan kaldırdığını ifade eden Ergin, 76 milyon ülke insanının kendisi gibi olabileceği, her bir bireyin kendi düşünceleriyle, örfü ve geleneğiyle, dini ve diliyle var olabileceği özgür bir Türkiye için büyük bir mücadele verdiklerini söyledi.

Sadullah Erginden mesaj var
Doğruysa çok vahim

SES KAYDINDAKİ İDDİALAR

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’la ilgili bir dava hakkında olduğu anlaşılan ses kaydında Başbakan Tayyip Erdoğan, Sadullah Ergin’den davayı yakın takibe almasını istiyor. Sadullah Ergin konuşmanın bir yerinde davayı beraatla sonuçlandıran yargıcın “Alevi” olduğunu söylüyor.

Haberin Devamı

Kaydın internette yayınlanmasının ardından Sadullah Ergin ''GDO'lu tapeler'' diyerek kaydı yalanlarken, Başbakan Erdoğan dün Ankara'da yerel medya temsilcileriyle yaptığı toplantıda söz konusu kaydı doğruladı.

Sadullah Erginden mesaj var
'GDO’lu tapeler'

Sadullah Erginden mesaj var
'Bakanımla görüştüm'

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!