Kampüs sayısı 17’ye çıktı

Güncelleme Tarihi:

Kampüs sayısı 17’ye çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2014 12:00

Özel Mektebim Okulları, 13 yıldır eğitim öğretim veren İstanbul-Güngören’deki Koze Koleji’ni devraldı. Koza Koleji ile birlikte Mektebim Okulları’nın kampus sayısı 17’ye, okul sayısı 30’a yükseldi.

Haberin Devamı

İstanbul’da Güngören ilçesindeki Koza Koleji, Özel Mektebim Okulları zincirinin bir parçası oldu. Adı “Mektebim Okulları” olarak değiştirilen Koza Koleji 13 yıldır faaliyet gösteriyordu. Bünyesinde birer anaokulu, ilkokul, ortaokul ve Anadolu lisesi bulunan Koza Koleji, 20 bin metrekare kapalı alana sahip üç blok binada halen toplam 300 öğrenciye eğitim veriyor. Okulun toplam öğrenci kapasitesi ise 1.100.

Mektebim Okulları kurucusu Ümit Kalko, Koza Koleji ile birlikte Mektebim zincirinde okul sayısının 7’si anaokulu, 5’i ilkokul, 5’i ortaokul, 1’i fen lisesi, 1’i güzel sanatlar lisesi, 3’ü Anadolu lisesi ve 8’i de Anadolu sağlık meslek lisesi olmak üzere, toplam 17 kampüste 30’a yükseldiğini söyledi.
Koza Koleji’nin, “akıllı okul” konseptine göre yeni baştan dizayn edildiğini ifade eden Ümit Kalko, “Yeni okulumuza derhal çağdaş eğitim ortamlarını kazandırdık. Cambridge Complete Solution School ile yürüttüğümüz işbirliği, elbette devraldığımız bu yeni okulda da eğitim ve öğretimin bir parçası olacak. Mektebim Okulları’nın ayrıştırıcı özelliklerinden, anadili İngilizce olan yabancı dil öğretmenleri ile dil eğitimi vermek ve öğrenci koçluğu uygulamalarımız da yeni okulumuzda devreye girecek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!