Bolu'da öğrenciler kavga etti

Güncelleme Tarihi:

Boluda öğrenciler kavga etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2014 18:20

BOLU Abant İzzet Baysal Üniversitesi kampüsünün yanındaki piknik alanında karşıt görüşlü bir grup öğrenci kavga etti. Polis ve jandarmanın müdahalesiyle taraflar ayrılırken, yaralanan 3 öğrenci tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Olay saat 15.00 sıralarında Abant İzzet Baysal Üniversitesi kampüsünün yakınında bulunan Gölköy baraj göleti sahasındaki piknik alanında meydana geldi. Piknik alanında karşıt görüşlü yaklaşık 30 kişilik iki öğrenci grubu taş ve sopalarla birbirlerine saldırdı. Piknik yapan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin müdahalede yetersiz kalması üzerine olay yerine çevik kuvvet ve çok sayıda polis ekibinin yanı sıra jandarma ekipleri sevk edildi.

Polis ve jandarmanın müdahalesiyle kavga eden öğrenciler ayrılırken, yaralanan 3 öğrenci kaldırıldıkları Abant İzzet Baysal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Köroğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Bolu İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya ile İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız olay yerine gelerek bilgi aldı.

Yaralı öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!