Doktor Öz'den torun tweet'i

Güncelleme Tarihi:

Doktor Özden torun tweeti
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2014 02:09

Dr. Mehmet Öz, büyük kızı Daphne'yi yeni dünyaya gelmiş kızını kucağında tutarken gösteren fotoğrafını Instagram’da paylaştı. Philomena Bijou Jovanovic ismi verilen minik bebeğin, baş harflerinin fıstık ezmeli reçelli sandviç anlamına gelen PBJ (peanut butter jam sandvich) olması da çok konuşuluyor. Daphne Öz, ABD’de sağlıklı yaşam ve beslenme programı yapıyor.

Haberin Devamı

Daha önce bebeğin ilk fotoğrafının ABD’nin ünlü magazin dergisi People’da yayınlanacağını duyuran Dr. Öz, Instagram’daki mesajında; “Tüm aile, bir sonra 'Philo'yu kim kucağına alacak diye savaş veriyor. Onun küçük yanaklarından öpmek için tüm girişimlerim gaspa uğruyor” diye yazdı.

Öz çiftinin en büyük çocukları olan Daphne Öz Jovanovic (28) hamile olduğunu ABD’de ABC kanalında yayınlanan “The Chew" adlı programının sezon prömiyerinde açıklamış, izleyicileriyle bebeğinin ultrason görüntülerini paylaşmıştı.

ABD’de sağlıklı yaşam ve beslenme programı yapan Daphne Öz, üniversitede okuduğu dönemde tanıştığı John Jovanovic’le evlenmişti. Öz'ün torunu geçen Çarşamba günü dünyaya gelmişti.

Twitter hesabından torununun doğumunu paylaşan Mehmet Öz, bebeğin gözlerinin mavi ve annesi gibi Çerkez güzeli olduğunu belirtmişti.

BEBEĞİN İSMİNİN BAŞ HARFLERİ
Doktor Öz'ün ilk torunu Philomena Bijou Jovanovic’in ismi de çok konuşuluyor. Minik bebeğin isminin baş harflerinin fıstık ezmeli reçelli sandviç anlamına gelen PBJ (peanut butter jam) olması dikkat çeken bir ayrıntı oldu. Ayrıca Doktor Öz bebeğin göbek adını Fransızca'da "mücevher" anlamına gelen Bijou koymuş.

Haberin Devamı

Doktor Özden torun tweeti

Doktor Özden torun tweeti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!