Genel Müdürlük gitti ama...

Güncelleme Tarihi:

Genel Müdürlük gitti ama...
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2014 17:37

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında gözaltına alınan ve 14 Şubat'ta mahkeme tarafından tahliye edilen Halkbank eski Genel Müdürü Süleyman Aslan Halkbank'a Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam ediyor.Süleyman Aslan soruşturmadan önce hem Genel Müdür hem de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyordu. Soruşturma sonrasında ise sadece Genel Müdürlük koltuğunu kaybetmiş oldu. Yönetim Kurulu Üyeliği ise kesintisiz devam ediyor.

Haberin Devamı

Süleyman Aslan yolsuzluk operasyonu sonrası Genel Müdürlük koltuğunu kaybetse de yeni dönemde Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürecek.

Süleyman Aslan 17 Aralık operasyonu öncesinde bankada yönetim kurulu üyesi ve genel müdürlük görevlerini birlikte yürütüyordu. 7 Şubat'ta Halkbank KAP'a yaptığı açıklamada yeni Genel Müdür Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun daha önce vefat eden kurul üyesi Ahmet Kahraman’ın yerine kurul üyesi olarak atandığını açıklamıştı. Aynı gün Ali Fuat Taşkesenlioğlu bankanın genel müdürlük pozisyonuna atanmıştı.

Bu atama sürecinin ardından Aslan 14 Şubat'ta tahliye olmasıyla yönetim kurulu üyeliğine de devam etti. Süleyman Aslan yönetim kurulu toplantılarına da katılacak.

BAKMADAN GEÇME!