Bakan muhtar adayı oldu

Güncelleme Tarihi:

Bakan muhtar adayı oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2014 10:03

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun çaya gelme talebini bakanı tanımadığı için reddeden vatandaştan sonra yeni bir esprili durum Afyonkarahisar'da yaşandı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu dün Afyonkarahisar'da esnaf ziyareti gerçekleştirirken bir kız öğrenci kendisine siz 'Belediye başkan adayı mısınız?' diye sordu. Bakan Eroğlu ise cevap olarak, 'Ben muhtar adayıyım' dedi.

Haberin Devamı

Bakan Eroğlu, çeşitli temel atma törenleri için geldiği kentte esnaf ziyaretine akşam namazını Ayaktekkte Cami'nde kıldıktan sonra Bankalar Caddesi'nden başladı. Esnafı tek tek gezen Eroğlu, sorunlarını dinledi. Bir parfümeri de Afyonkarahisar Tıbbi ve Itri Bitkiler Merkezi hakkında bilgi veren Eroğlu, bundan sonra Afyonkarahisar'da çok güzel kokuların üretilebileceğini anlattı.

Bakan muhtar adayı oldu
BAKAN MÜEZZİNOĞLU’NA VATANDAŞTAN ŞAŞIRTAN CEVAP

Bir kitabevinde üniversite mezunu öğrencilerle sohbet eden Eroğlu, iş yeri sahibinin mobil kütüphanesi hakkında bilgi aldı, çalışmalarında başarılar diledi. Kendisini tanıyamayan üniversite öğrencilerinin "Siz belediye başkan adayı mısınız?" sorusuna Eroğlu, hangi mahallede oturduklarını sorduktan sonra, "O mahallenin muhtar adayıyım, oylarınıza talibim" esprisiyle karşılık verdi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!