Arkas Spor, maç fazlasıyla 3. sırada

Güncelleme Tarihi:

Arkas Spor, maç fazlasıyla 3. sırada
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2014 13:37

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde İnegöl Belediyesi'ni 3-0 mağlup eden Arkas Spor, maç fazlasıyla 3. sıraya çıktı.

Haberin Devamı

Atatürk Voleybol Salonu'nda konuk ettiği İnegöl Belediyesi'ni 3-0'lık skorla geçen Avrupa Kupası müsabakası nedeniyle haftayı maç yapmadan geçen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u geçerek 3. sıraya yerleşti. Ligde 2. sıradaki Fenerbahçe Grundig'in 6,5 puan gerisinde yer alan Arkas Spor, 2009-2010 sezonu hariç son 8 sezonda lig etaplarını hep ilk 3 sırada bitirmeyi başardı. Son 3 haftada play-off için avantajlı bir yer edinmek isteyen Arkas Spor, geçen sezon normal sezonu birinci sırada tamamladıktan sonra şampiyon olmuş, ondan önceki 2 sezon da lig etabını 2. bitirmişti.

Son 3 haftada 9 Mart Pazar günü deplasmanda Çankaya Belediyesi ANKA ile karşılaşacak Arkas Spor, 12 Mart Çarşamba günü Ziraat Bankası'nı konuk ettikten sonra 16 Mart Pazar günü Başkent deplasmanında lider Halkbank'la mücadele edecek.

Arkas Spor'un 3.'lük için çekiştiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise erteleme maçında 5 Mart Çarşamba günü Gümüşhane Torul Gençlik'i konuk ettikten sonra sırasıyla Galatasaray FXTCR (D), Maliye Milli Piyango ve Belediye Plevne (D) ile karşılaşacak.

BAKMADAN GEÇME!