Fenerbahçe'de çifte final

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede çifte final
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2014 22:05

Fenerbahçe Grundig, Cev Challenge Kupası'nda finale yükselmeyi garantiledi. Yarı final ilk maçında Azeri temsilcisini İstanbul'da 3-0'la geçen Sarı Melekler, rakibini deplasmanda da aynı skorla yendi ve üst üste 2. kez finale yükseldi.

Haberin Devamı

2014 CEV Erkekler Challenge Kupası'nda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, bugün yarı final ikinci karşılaşmasında Fransa'nın Nantes Rezé Métropole takımı ile karşılaştı.
Fenerbahçe Grundig, yarı final ilk maçında Burhan Felek Voleybol Salonu'nda 3-1 mağlup ettiği Nantes Rezé Métropole takımını, ikinci karşılaşmada 3-0 mağlup etti ve finale yükseldi. Fransa'nın Reze kentindeki Arthur Dugast Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın setleri; 13-25, 16-25 ve 18-25 sona erdi. Alınan bu sonuçların ardından, 2014 CEV Challenge Kupası'nda finale yükselen Fenerbahçe Grundig'in finaldeki rakibi, yarın 18.30'da İstanbul Haldun Alagaş Spor Salonu'nda oynanacak olan İstanbul B. Şehir Bld. - Andreoli Latina (İtalya) karşılaşmasının ardından belli olacak.

2014 CEV Challenge Kupası'nda mücadele eden diğer temsilcilerimizin, yarın oynayacakları yarı final ikinci karşılaşmalarının programı ise şu şekilde;

Bayanlar
17.00 İstanbul (B.Felek) Beşiktaş - Impel Wroclaw (Polonya)

Erkekler
18.30 İstanbul (H. Alagaş) İstanbul B. Şehir Bld. - Andreoli Latina (İtalya)

Haberin Devamı

SARI MELEKLER AVRUPA'DA FİNAL'DE

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!