Susan Miller Neşeli günler geliyor

Güncelleme Tarihi:

Susan Miller Neşeli günler geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2014 12:07

Yeni ayla birlikte gergin günler geride kaldı. Artık rahatlıkla anlaşma imzalayabilirsiniz. Bu hafta aşk ve kariyer için de mutluluk vaat ediyor.

Haberin Devamı

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/79886/2/1/25918099/susan-miller-02032014


KOÇ
SOSYAL HAYATINIZ HAREKETLENECEK
Venüs’ün hareketi 5 Mart’tan itibaren dört hafta boyunca sosyal hayatınızda etkili olacak. Eski ve yeni arkadaşlarla bir araya gelecek, kendinizden hiç beklemediğiniz yerlere gideceksiniz.

BOĞA
KİTAP YAZMANIN TAM ZAMANI

Venüs, 5 Mart’tan itibaren kariyerinizde etkili olacak. Bu arada Jüpiter de iletişim alanızda etkili olacak. Eğer kitap ya da köşe yazmayı düşünüyorsanız tam zamanı.

İKİZLER
KAZANCINIZDA ARTIŞ OLACAK
Venüs’ün hafta ortasında Kova burcuna girmesiyle içinizdeki seyahat aşkı alevlenecek. Ya da yeni bir şeyler öğrenmek isteyeceksiniz. 6 Mart’tan itibaren Jüpiter etkisiyle kazancınızda artış olabilir.

YENGEÇ
AŞKI BULACAKSINIZ
Jüpiter’in 6 Mart’tan itibaren düz gitmesiyle işinize daha çok odaklanacaksınız. İstek listenizi yeniden gözden geçirin ve hayalleriniz için uğraşın. Gerçek aşk da kapıda.

Haberin Devamı

ASLAN
ROMANTİZM SİZİNLE
Bu hafta ilişkilerinizde Venüs etkisini göreceksiniz. Önümüzdeki dört hafta boyunca romantizm sizinle olacak. Şık davetler verebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Gerçek aşkı bulmanız an meselesi.

BAŞAK
HAREKETLİ SOSYAL HAYAT
5 Mart’tan itibaren Venüs, dört hafta boyunca günlük hayatınızda etkili olacak. Önünüze gelen her işe atlamak yerine gerçekten zevk alacağınız projeleri tercih edin. Sosyal hayatınız 6 Mart’tan itibaren hareketlenecek.

TERAZİ
EĞLENCELİ BİR HAFTA
Eğer kariyerinizle ilgili bir karar verecekseniz ya da bir terfi bekliyorsanız, Jüpiter’in etkisiyle iyi haberler alacaksınız. Yönetici gezegeniniz Venüs sayesindeyse eğlenceli bir hafta geçireceksiniz.

AKREP
EVLE İLGİLENME ZAMANI

Venüs hafta ortasından itibaren aile ve ev işlerinizde etkili olacak. Özellikle evle ilgili istediğiniz değişiklikleri yapabileceksiniz. Şehirdışına gitmeyi düşünüyorsanız, tam zamanı.

YAY
GELİRİNİZ ARTACAK

Bu sıralar herkes sizin fikrinizi soruyor gibi. Bu hafta size anlatılacak bir dedikoduyu duymamaya çalışın. Maddi geliriniz hiç bu kadar iyi olmamıştı. Özellikle gelecek üç hafta boyunca yatırım yapmaya çalışın.

Haberin Devamı

OĞLAK
EVLİLİK PLANLAYABİLİRSİNİZ

Bu hafta Venüs, maddi konularda etkili olacak. Elinize nakit geçtiği anda uzun zamandır planladığınız konuyu yapmaya başlayabilirsiniz. Evlenmeyi düşünüyorsanız, Jüpiter’in etkisiyle bunu planlamaya başlayabilirsiniz.

KOVA
DEĞİŞİKLİK ZAMANI

Venüs 5 Mart’ta sosyal hayatınızda etkisini göstermeye başlayacak. Görünümünüzde yapacağınız değişiklikler bir partner bulmanızda etkili olacak. 6 Mart’tan itibaren daha fit görünmek için çalışacaksınız.

BALIK
YARATICILIĞINIZ YÜKSELECEK
Bu hafta temiz bir sayfa açın ve hedeflerinize odaklanın. 5 Mart’tan itibaren Venüs’ün etkisiyle her ne kadar sosyal hayatınızda sakinleşme olsa da, yaratıcılığınız ve hayal gücünüz en yüksek seviyede olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!