MHP'li Tanrıkulu, "Uyanın da balığa gidelim"

Güncelleme Tarihi:

MHPli Tanrıkulu, Uyanın da balığa gidelim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2014 14:28

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili A. Kenan Tanrıkulu, "İzmir teşvik alan iller arasına girebilir" diyen AK Parti izmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a "Daha önce neredeydiniz, uyanın da balığa gidelim" dedi.

Haberin Devamı


Mahalli idareler seçimleri çalışmalarına destek vermek için İzmir'de bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili A. Kenan Tanrıkulu, "Seçimler Türkiye için, Milletimiz için ve İzmir için son derece önemli. Parlamento ve genel merkez çalışmalarından arta kalan tüm zamanımı İzmir'de teşkilatımız ve adaylarımızla birlikte geçiriyorum. Azim ve gayretle sürdürdüğümüz çalışmalar zaferle sonuçlanacaktır. Biz tam yol ileri koşuyoruz. Karşımızdaki adaylar ve partileri ise bocalıyor, şaşırıyor ve hezeyana kapılıyor" dedi.
Bu konuda son hezeyanın AK Parti Adayı Binali Yıldırım'dan geldiğini öne süren Tanrıkulu, "Yıldırım, İzmir teşvik alan iller arasına girebilir diyor. Maşallah! Yeni mi uyandınız? 10 yıldır bakanlık yapıyorsunuz, üstelik son 2 yıldır da İzmir Milletvekili olarak bakanlar kurulundasınız. İzmir'i önünü tıkayan kararlara imza attınız, atıyorsunuz. Şimdi de gelmiş "olabilirli' konuşup seçim rüşveti dağıtmaya çalışıyorsunuz. Şimdi mi aklınıza geldi, İzmirli sanayi kuruluşları şehrimizi terk ederken, İzmir'in geliri ve istihdamı düşerken neredeydiniz? Erzincan'dan İzmir Milletvekilliği yapılmıyor demek ki, uyanın da balığa gidelim. TBMM'de Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na ve Kalkınma Bakanlığı'na defalarca sordum, cevap alamadım. Nedir bu İzmir düşmanlığınız? İzmir'e, sanayicisine, tüccarına, esnafına ve işçisine yıllardır kaybettirdiniz, şimdi ise neler söylüyorsunuz. Bu çıkışınız çok manidar oldu. Hemşehrilerimiz bundan çok iyi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!