Kelimetre ile kelime düellosu başladı

Güncelleme Tarihi:

Kelimetre ile kelime düellosu başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2014 12:35

iPhone'lar için geliştirilen Kelimetre uygulaması ile kelimeleri bir araya getirin, arkadaşlarınızla kıyasıya yarışın.

Haberin Devamı

Kelimetre, akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarlar üzerinde oynanabilen interaktif çok oyunculu çevrimiçi bir kelime bulmaca oyunu. Oyunun amacı verilen süre içerisinde 4x4’lük bir kelime panosuna yerleştirilen harfleri birleştirerek en fazla puanı elde etmek. Panodaki bazı harfler özel işaretlere sahip, bu harfleri kullanarak kelime oluşturmak ekstra puanlar kazandırıyor.

Oyunu rastgele bir rakiple veya arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Kelimetre’yi benzerlerinden ayıran en önemli özelliği ise birden fazla kişiyi davet ederek grup olarak oynayabilmek. Oyun içinde oluşturabileceğiniz arkadaş listesinin yanında, Facebook arkadaşlarınız ile de Kelimetre oyununu oynayabilirsiniz. Oyunların içinde bulunan sohbet penceresi ile rakiplerinizle iletişim kurabilirsiniz.

Haberin Devamı

Her oyun 3 tur olarak oynanıyor. Bir sonraki tura geçmek için tüm oyuncuların o turu tamamlaması gerekiyor. 3 turun sonunda en yüksek toplam puana sahip oyuncu, oyunun galibi oluyor. Oyuna yeni katılanlar için ise antrenman bölümü var. Kendinizi geliştirmek istiyorsanız antrenman bölümünde tek başınıza oyun oynayabilirsiniz.

Kelimetre Apple Store’dan indirilebiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!