Spor dünyasının 'kan dayanışması'

Güncelleme Tarihi:

Spor dünyasının kan dayanışması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2014 11:58

Kadın Milli Basketbolcularımızdan Nalan Mete Ramazanoğlu ile Arkas voleybol takımı oyuncusu Mustafa Ramazanoğlu, dün hastanede yatan kızları için tweetter’dan “Arkadaşlar B+ kana ihtiyacımız var” çağrısında bulununca tüm spor camiası ayağa kalktı. Hürriyet'in ulaştığı Nalan Mete Ramazanoğlu, kızları Cemre'nin solunum yoluyla geçen bir enfeksiyon kaptığını ve organ yetmezliği ile mücadele ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Ramazanoğlu’nun ardından sporcu dostu ve arkadaşı Gülşah Akkaya’nın attığı tweet ise bir anda herkesi birleştirdi… Beşiktaş forması giyen ünlü basketbolcunun, sabah saatlerinde, “Fenerbahçe’nin eski kaptanlarından ve Milli takımdan arkadaşımız Nalan Mete Ramazanoğlu’nun kızı Cemre, Ege Üniversitesi Araştırma hastanesinde yatmakta ve B RH+ kana ihtiyacı vardır” tweeti sonrası başta sporcu dostları olmak üzere duyarlı herkes harekete geçti. Bir anda sosyal medya Cemre için seferber oldu… İzmir’deki vatandaşların desteği için şu tweetler atılıp, paylaşıldı…


SOLUNUM YOLUYLA GEÇEN ENFEKSİYON
Hürriyet'in ulaştığı milli sporcumuz Nalan Mete Ramazanoğlu, küçük kızları Cemre'nin solunum yoluyla geçen bir enfeksiyon kaptığını söyledi. Sabah saatlerinde halsizleşen Cemre'yi ilk olarak bir özel hastaneye götürdüklerini ancak daha sonra Ege Üniversitesi'ne sevk edildiğini belirten acılı anne, enfeksiyonun hızla yayıldığını ve Ege Üniversitesi'ne geldiğinde Cemre'nin şokta olduğunu söyledi. Organlarında yetmezlik bulunan ve dializ makinasına bağlanan talihsiz çocuk şu anda uyuyor.

Haberin Devamı


Spor dünyasının kan dayanışması



basketmerkezi1 - Eski basketbolcu Fenerbahçe'nin kaptanı Nalan Mete Ramazanoğlu yardımlarınızı bekliyor. Kendisinin kızı yoğun bakımda bulunuyor.

GozdErtem - Kaptan Nalan M. Ramazanoglu'nun 17 aylık kızı için İzmir'de birkaç gün B RH+ taze kana ihtiyaç var! Lütfen duyarsız kalmayın!

muhalif_c - Nalan Ramazanoglu'nun kızı Ege Univ. Arastırma hastanesinde Yatmakta ve B RH+ kan aranıyor

serkansryprk- FB bayan basket takımımızın eski kaptanlarından nalan mete ramazanoğlu'nun kızı için b rh+ kana ihtiyaç var.

furkanzengin - Eski kaptanımız Nalan Ramazaoğlu'nun kızı için B + kana ihtiyaç var İzmir'li Fenerbahçeliler nerdesiniz.

kolombosFB - CEMRE KAN BEKLİYOR...Nalan-Mustafa Ramazanoğlu çiftinin ikinci mutluluğu

sonermezgitci - Eskı basketbol takım kaptanımız nalan ramazanoglunun kızıdır lutfen yardım edın ozellıkle ızmırde olanlar!!

Haberin Devamı

ozco4 - İZMİR lutfen yardim!!Nalan arkadasimin kizi Cemre, Ege Univ. Arstrma hastanesinde Yatmakta ve B RH+ kana ihtiyaci vardir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!