'Canımız yandı Başkan'

Güncelleme Tarihi:

Canımız yandı Başkan
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2014 16:51

FENERBAHÇE, son haftalarda yaşanan hakem hataları sonrası Futbol Federasyonu’na çıkarma yaptı. Sarı lacivertli kulübün başkan ve yöneticileri 1.5 saat süren toplantının ardından federasyon binasından ayrıldı.

Haberin Devamı

İŞTE TFF BİNASI'NDAN KARELER - Süleyman ARAT'ın objektifinden

Peki toplantıda neler konuşuldu?

Gelin bu konuya bir göz atalım. Ama önce çok önemli bir ayrıntının altını çizelim. Sarı lacivertliler toplantıya, Başkan Aziz Yıldırım ile birlikte 3 asbaşkan ile katıldı. Mahmut Uslu, Ömer Temelli, Deniz Tolga Aytöre..
Buna karşılık, TFF tarafında ise sadece iki isim yer aldı. Başkan Yıldırım Demirören ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu. Yani iki önemli isim, Ufuk Özerten ile Servet Yardımcı toplantıya katılmadı. Bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda yine TFF binasında yapılan bir toplantıda Özerten ile Aziz Yıldırım arasında sert diyaloglar yaşanmıştı.

Bu toplantıya Fenerbhçe’nin 4, TFF’nin ise 2 isimle katılması “Orantısız güç” esprisinin yapılmasına yol açtı. Gelelim toplantıda neler konuşulduğuna.

Dışarı yansıyan ilk bilgiler, son derece olumlu bir görüşme gerçekleştiği yolunda. Ama Başkan Yıldırım Demirören’in binadan ayrılırken oldukça sinirli olduğunun altını çizelim.

Fenerbahçe şu isteklerde bulundu;

1- Son haftalarda yaşanan hakem hatalarının masumluğuna olan inancımızı yitirdik.
2- Zekeriya Alp’in ve hakemlerin dürüstlüğüne inanıyoruz. Ama canımız çok yandı.

Hakemlerle ilgili şikayetlerden sonra sıra diğer konulara geldi. Sarı lacivertliler özellikle maç yayınları konusunda sıkıntılarını dile getirdiler. İşte diğer konuyar:

1- KULÜPLER BİRLİĞİ Gerek İlhan Cavcav gerekse diğer kulüp başkanlarının ifadelerinden duyulan rahatsızlıklar.
2- YAYINCI KURULUŞ Maç yayınlarında Fenerbahçeli oyuncular üzerinde yoğunlaşan görüntülerden duyulan rahatsızlık.
3- TFF’NİN KURULLARI F.BAHÇE’nin en önemli sorunlarından biri de PFDK ve Tahkim Kurulu... Bu kurulların önceki TFF’nin devamı olduğunu düşünen sarı lacivertliler değişikliğe gidilmesini talep edecek.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ise Fenerbahçe kulübü gibi tüm kulüplerin sorunlarını dinlediklerini ifade ederken "Türkiye'de tüm kulüplerin sorunu ile yakından ilgileniyoruz. Merkez Hakem Komitesi Başkanı Zekeriya Alp konuya hassasiyetle yaklaşıyor ve önemli maçlar öncesi hakemlerimiz konsantrasyon ve gelişim konusunda kampa alınıyorlar. Hakemler konusunda hiç bir art niyet olmadığına inanın. Biz inanıyoruz. Sizlerde destekleyin. Çünkü bu çarkın içindeyiz. Herkesin başarısı ülkemizin başarısıdır. Siz merak etmeyin kimsenin canı yanmayacak aksine her geçen gün daha iyiy gideceğiz" diyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!