TÜRKİYE’NİN TEK PROBLEMİ VAR; AHLAK

Haberin Devamı

Yolsuzluklar, şantajlar, hırsızlık, paralel devlet, yasadışı dinleme iddiaları arasında benim görebildiğim tek şey var; Türkiye’de çok ama çok büyük bir AHLAK problemi var. O kadar!


ANNE-BABA DAĞITSIN, ÇOCUK TOPARLASIN
İzmir’de CHP adayları açıklandı, yer yerinden oynadı. Deprem geçmedi, nereye gitsem, kiminle konuşsam kafası karışık, zihni bulanık, oyunu vereceği aday konusunda kararsız. Ama bence ortak nokta birçok İzmirli yok sayıldığını ve gözardı edildiğini düşündüğünden dolayı kırgın ve hafif kızgın. Bir de ne olursa olsun birlik olalım, bir olalım; kol kırılır yen içinde kalır diyenler var. Böyle bir dönemde olgun davranmalıyız diyorlar ya bu durum bence annesi ilgisiz, babası umursamaz davranan bir küçük çocuktan ailenin tüm saygınlığını kurtarmasını beklemeye benziyor. Belli olmaz, bazen çocuklar ebeveynlerinden daha olgun davranabilir…

Haberin Devamı

SMYRNA ANTİK KENTİ FOTOĞRAFLARDA
2007 yılından itibaren Dokuz Eylül Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü’nden Yard. Doç.Dr. Akın Ersoy başkanlığında yürütülen Smyrna Antik Kenti Kazı, Araştırma ve Restorasyon çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında 3 Mart pazartesi günü Antik Smyrna isimli bir fotoğraf sergisi düzenleniyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sergi Salonu’nda açılacak olan sergide güzel kentin farklı açılardan çekilmiş görüntüleriyle büyüleneceksiniz.

TÜRKİYE’NİN TEK PROBLEMİ VAR; AHLAK

EFSANEDEN ÖĞÜTLER: “ÖNEMLİ OLAN HEDEFE ULAŞMA MÜCADELENİZDİR”
“Gençler Ustalarla Buluşuyor” projesi kapsamında birbirinden değerli sanatçıları İzmir’e getiren Akademi İKSEV’in konuğu olarak İzmir’e gelen Mary Wilson konserin yanısıra çok anlamlı bir de atölye çalışması düzenledi. Vokal Atölyesi adı altındaki çalışma çok keyifliydi çünkü hem kariyeri boyunca siyahi bir kadın olarak göğüslemek zorunda kaldığı güçlükleri ve ulaştığı başarıları anlattı hem de müthiş bir müzik ziyafeti çekti. İKSEV’i İzmirliler için hayal sayılabilecek bu kadar değerli sanatçılarla buluşturduğu için tebrik etmek gerekli.

Yazarın Tüm Yazıları