BŞB doping yapmış!

Güncelleme Tarihi:

BŞB doping yapmış
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2014 01:16

PTT 1. Lig’de Kahramanmaraş ve Manisaspor galibiyetleriyle Play-Off havasına giren Karşıyaka, İstanbul BŞB’ye evinde 3-1 yenilerek hayal kırıklığı yaşarken, konuk takımın Alsancak Stadı’ndaki müthiş hırsının sırrı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İlk yarıyı lider bitirdikten sonra üst üste kaybettiği puanlarla 3’üncü sıraya kadar gerileyen BŞB’nin ilk iki yarışından kopmaması için son kozunu oynayan yönetimin, KSK maçından önce 300’er bin TL şampiyonluk, 20’şer bin TL de galibiyet primi açıkladığı öğrenildi.

Karşıyakalı meslektaşlarının 3 bin TL prime oynadığı müsabakada 20’şer bin TL galibiyet primi sözü alan İstanbul BŞB’li futbolcular, yağmurun ağırlaştırdığı zemine rağmen insanüstü bir mücadele ortaya koyup, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Yeşil-kırmızılı ekipte göreve başladıktan sonra ilk iç saha yenilgisini alan Teknik Direktör Yusuf Şimşek, maçtan sonra büyük üzüntü yaşadı. Şimşek, “Hatalarımız nedeniyle kaybettik. En az 1 puan almak isterdik. Taraftarlarımızı yine sevindireceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı


Aynı senaryo
PTT 1. Lig’de üst üste iki galibiyetin ardından İstanbul BŞB’ye 3-1 yenilen Karşıyaka, ilk 6 hesapları yapmaya başlayan camianın hevesini bir kez daha kursağında bıraktı. 2008-09’da 4 haftada 10 puan toplayarak ikinci sırayla farkı 1 puana indiren Kaf-Kaf, bu serinin ardından Diyarbakırspor’a evinde 1-0 yenilip ilk iki umudunu yitirdi. 2009-10’da üst üste alınan Erciyes ve Dardanel galibiyetleriyle havaya giren KSK, 8. haftada evde 2-2’lik Konya beraberliğiyle ağır yara aldı, yoluna Play-Off’ta devam etti.

2010-11’de Samsun, Diyarbakır ve Giresun’u yenen Kaf-Kaf, Denizlispor’la cezası nedeniyle Muğla’da 2-2 berabere kaldı, Play-Off rotasından çıktı. Aynı sezon Ç.Rize ve Akhisar zaferlerinden sonra Altay derbisini kaybedip taraftarlarını yine üzdü. 2011-12’de ikinci yarıya üçte üçle başlayan KSK, Play-Off barajıyla farkı 3’e indirdikten sonra Alsancak’ta Kasımpaşa’ya 1-0 yenildi, yarışa havlu attı. Geçen sezon ise şampiyon Erciyes’i deplasmanda 1-0 yendikten sonra 33. haftada 2-0’lık Adanaspor yenilgisiyle tren kaçtı.

Mehmet Batdal’ın İzmir sevdası

İSTANBUL Büyükşehir Belediyespor’un Bucaspor patentli yıldızı Mehmet Batdal, bu sezon rakip filelere gönderdiği 7 golün 4’ünü İzmir takımlarıyla oynadığı maçlarda kaydetti. Mehmet, altyapısından yetiştiği Bucaspor’a hem İstanbul hem de İzmir’deki müsabakralarda 1’er gol attı. Dünkü maçta Karşıyaka ağlarını da iki kez havalandıran tecrübeli santrfor, ilk golden sonra abartılı sevinç yaşayınca, tribünlerden büyük tepki aldı.

Ceza geliyor

Haberin Devamı

MANİSASPOR derbisinde aynı sezon içinde ikinci kez tekrarlanan kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle 26, taraftarın neden olduğu saha olayları yüzünden 6 bin TL ceza alan Karşıyaka’yı yine ceza korkusu sardı. İstanbul BŞB maçının temsilcisi, küfürlü tezahürat, sahaya atılan yabancı maddeler ve yakılan meşaleleri raporuna yazdı. Kaf-Kaf’ın üçüncü kez tekrarlanan küfürlü tezahürattan 52 bin TL ceza alması, aynı zamanda saha olaylarından da cezalandırılması bekleniyor. Yeşil-kırmızılı kulüp ceza alırsa seyircisiz oynama sınırına gelecek. Berkan da sarı kart cezalısı durumuna düştü.

Şimşek kahroldu

KARŞIYAKA’nın dümeninde iç sahada ilk kez yenilgiyle tanışan Teknik Direktör Yusuf Şimşek büyük üzüntü yaşadı. Şimşek, “Hatalarımız nedeniyle kaybettik. En az 1 puan almak isterdik. Taraftarlarımızı yine sevindireceğiz” dedi. Kaf-Kaf’ın eski teknik patronu Cihat Arslan’ın çalıştırdığı İstanbul BŞB yönetiminin maç öncesi galibiyet primini 20’şer, şampiyonluk primini ise 300’er bin TL olarak açıkladığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!