Karşıyaka, galibiyetle devam edemedi

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka, galibiyetle devam edemedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2014 15:50

PTT 1. Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 3-1 mağlup olan Karşıyaka, Yusuf Şimşek yönetiminde İzmir'de ilk defa yenildi.

Haberin Devamı

Dyo Alsancak Stadı'nda konuk ettiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 1-1 beraberliği yakalamasına rağmen 3-1 mağlup olan Karşıyaka, rakibiyle oynadığı 10. lig maçını da kazanamadı. Haftayı 32 puanla 11. sırada tamamlayan yeşil kırmızılı ekip gelecek hafta TKİ Tavşanlı Linyitspor'la deplasmanda karşılaşacak.

Ligin ikinci devresinde göreve başlayan Yusuf Şimşek'le 7. maçına çıkan yeşil kırmızılı ekip, 7. müsabakada 2. kez yenildi. Şimşek'le İzmir'de ilk kez mağlup olan Karşıyaka, daha önce kendi evinde Şanlıurfaspor ve Manisaspor'u mağlup etmiş, Mersin İdmanyurdu ile berabere kalmıştı.

Takımının tek golünü kaydeden Ofoedu 6. golüne ulaşarak, geçen sezon 1461 Trabzon'daki 7 gollük performansına biraz daha yaklaştı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor formasıyla dün Karşıyaka'ya 2 gol birden atan Mehmet Batdal, daha önce de Bucaspor formasıyla 2009-2010 sezonunda 4 Nisan 2010'da oynanan ve Bucaspor'un 3-2 kazandığı müsabakada yeşil kırmızılı fileleleri 2 kez havalandırmıştı.

Burak Karaduman'ın bu sezon 13. sarı kartını gördüğü Karşıyaka'da cezalı duruma düşen Berkan Emir gelecek haftaki TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında forma giyemeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!