Kılıçdaroğlu 49 günde 30 miting yapacak

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu 49 günde 30 miting yapacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2014 13:32

CHP Lideri Kılıçdaroğlu 28 Şubat Cuma günü Balıkesir ve Çanakkale gezileriyle başlayacağı yerel seçim turunu 29 Mart günü İstanbul mitingiyle tamamlayacak.

Haberin Devamı

Bazı günler 3 miting yapacak olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 2 Mart günü Eskişehir, 3 Mart günü Edirne Kırklareli, 4 Mart günü Tekirdağ İstanbul, 5 Mart günü Rize Artvin, 6 Mart günü Giresun Trabzon, 7 Mart günü Ordu Samsun, 8 Mart günü Adana 9 Mart günü de Mersin'de yapacağı 16. mitingle ilk haftayı tamamlayacak.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu 10 Mart pazartesi günü Niğde Kayseri, Salı günü Çorum Amasya, Sinop, Çarşamba Bolu, Düzce, Karabük, Perşembe Bartın, Zonguldak, Cuma Kocaeli, Sakarya, Cumartesi İstanbul ve 16 Mart Pazar günü yapacağı Ankara mitingiyle ikinci haftayı da 15 mitingle tamamlamış olacak.
17 Mart pazartesi günü mitinglerine Elazığ ve Tunceli ile devam edecek olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu 18 Mart Salı günü Muğla, Çarşamba Aydın, Perşembe Tokat, Sivas, Cuma Gaziantep, Cumartesi İzmir, 23 Mart Pazar günü de Antalya'da yerel seçim kampanyasını sürdürecek, mitinglerde konuşacak.
Seçime 6 gün kala 24 Mart'ta Isparta ile Burdur'da miting yapacak olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu Salı günü Denizli, Uşak, Çarşamba Manisa, Perşembe Hatay ve Adana, Cuma Ankara, 29 Mart cumartesi günü ise İstanbul'da bir kez daha miting ile şehir turu yapacak ve gece Ankara'ya dönerek 30 günde 49 miting yapmış olacak.

Haberin Devamı

CHP’NİN YAPACAĞI MİTİNG SAYISI 100’Ü GEÇTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklanan gezi ve miting programına ek olarak 8 Mart günü Malatya’da, 16 Mart Pazar günü Ardahan ve Kars’da, 21 Mart günü de Adıyaman’da miting yapacak. Böylece 30 günde yapılacak miting sayısı 53 olacak. Genel Başkan Kılıçdaroğlu 26 Mart günü de Manisa’dan Balıkesir’e geçecek ve saat 15.00’te miting yaparak Ankara’ya dönüp konaklayacak 27 Mart günü mitinglere Hatay’dan devam edecek.

Öte yandan, Genel Başkan yardımcıları Gürsel Tekin ile Erdoğan Toprak’ın verdiği bilgilere göre, MYK üyeleri için de ayrı ayrı il ve ilçe ziyaretleri programları yapıldı. Bu programlamaya göre, Genel Başkan yardımcıları ve CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil’in de katılımıyla, bazı illere birden fazla olmak üzere 81 il ziyaret edilecek ve 100’den fazla miting yapılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!