Cindy Crawford'da o Türk'e soyundu!

Güncelleme Tarihi:

Cindy Crawfordda o Türke soyundu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2014 11:31

Ünlülerin fotoğrafçısı olarak bilinen magazin fotoğrafçısı Mert Alas bu kezde ünlü model Cindy Crawford ve Lara Stone'u çıplak bir şekilde çekerek olay yarattı.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü W Magazine adlı magazin dergisinin Mart sayısı için soyunan dünyaca ünlü modeller Cindy Crawford ile Lara Stone fotoğrafçıları Mert Alas ve Marcus Piggott tarafından çekilen fotoğraflar ile gündeme bomba gibi düştü.

W Magazine'in Mart sayısı için bir yatak üzerinde üstsüz sadece iç çamaşırları ile oturan Lara Stone sert bakışları ile görenleri büyülerken dünyaca ünlü model Cindy Crawford çıtayı bir adım daha yukarı taşıdı.

Büyük beyaz bir yorgana sarılarak tamamen çıplak bir şekilde yatakta poz veren dünyaca ünlü model Cindy Crawford yürekleri ağıza getirdi.

Cindy Crawford Lara Stone W Magazine

Haberin Devamı

48 yaşındaki dünyaca ünlü modelin ilerleyen yaşına rağmen kusursuz fiziği görenlerin gözlerini kamaştırırken eskilerden gelen profesyonelliği ve cüretkarlığı ile alkış aldı.

Ünlü modellerin verdiği bu fotoğraflar gündeme bomba gibi düşerken W Magazine için Miley Cyrus, Cara Delevingne, Kate Moss, Miranda Kerr gibi ünlülerin çıplak fotoğrafları ile gündem yaratan Türk fotoğrafçı Mert Alas adından sıkça söz ettirdi.

Cindy Crawford Lara Stone W Magazine

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!