Haftada bir gün sarı gül gönder

Güncelleme Tarihi:

Haftada bir gün sarı gül gönder
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2014 22:30

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile birlikte Bursa’da Flash TV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Göktuğ’un kızı Özge Göktuğ ile kentin tanınmış avukatlarından Mustafa Güleç’in oğlu Asutay Güleç’in nikâh şahitliğini yaptı.

Haberin Devamı

Hilton Otel’de yapılan düğüne CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve eşi Sevim Kılıçdaroğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, eski bakan Cavit Çağlar, siyasetçiler ve işadamları katıldı. Nikâhı kıyan Sarıgül, gelinden damada geç geldiğinde kızmamasını istedi, damada ise gelini gün içinde aramasını ve haftada bir gün sarı güller göndermesini tavsiye etti. Evlilik cüzdanını veren Kılıçdaroğlu da “Çiftimize mutluluklar dilerim. Aile cüzdanını ve evin tapusunu gelinimize veriyorum Zaten dikkatle baktım ayağına da bastı bu iş bitmiştir” diyerek espri yaptı.

Erdoğan’ın aklı fikri Sarıgül’de

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, “Ben İstanbul’da Kadir Topbaş ile yarışacağımı düşünüyordum ancak bir baktım, Ankara’daki devlet gücü devreye girmiş, Alo Fatih hattı devreye girmiş. Çünkü Başbakan’ın aklı İstanbul’da, fikri Sarıgül’de” dedi. Sarıyer Pınar Mahallesi’ndeki mitingde 30 Mart’taki seçimlerin tarihi bir önem taşıdığına dikkat çeken Sarıgül, şunları söyledi: “Ne zaman ki İstanbul’a aday oldum, Ankara heyecanlanmaya başladı. Fatih Saraç bana küçük gelir. Ona talimat verenler beni dinlesin. Sayın Başbakan diyor ki ‘Malum zata gazetelerde yer vermeyin.’ Başbakan Konya’da konuşuyor, ‘İstanbul’ diyor. Ankara’da konuşuyor, ‘İstanbul’ diyor. Çünkü aklı İstanbul’da, fikri Sarıgül’de. Sayın Erdoğan belediye başkanıyken 3’üncü köprüye karşıydı. Sonra yapılan planlarda da ne 3’üncü, ne 3’üncü havalimanı, ne de Kanal Projesi var. Kadir Topbaş’a soruyorum: Sen bu şehir planlarını yaparken bu projeler yoktu, İstanbul’u sen mi yönetiyorsun, başkaları mı? Yine soruyorum: Etiler Polis Okulu arazisini imara açtınız mı, açmadınız mı? Sayın Topbaş diyor ki; ‘Polis okulunun tapusu bende.’ Madem sende, o zaman neden başkaları oraya yapılacak proje maketlerinin önünde poz veriyorlar? Demek davul sende, tokmak başkasının elinde. Size tavsiyem, daha fazla yorulmadan 30 Mart’ta yurttaşlarla vedalaşın.
BENDEN MASLAK VE AYAZAĞA’YI ALDI BEN DE ONDAN İSTANBULU ALACAĞIM
“Sayın Recep Tayyip Erdoğan şunu bilsin ki o benden Maslak’ı, Ayazağa’yı aldı. Ben ondan İstanbul’u alacağım. Buradan Erdoğan’a sormak istiyorum. Bir gecede Ayazağa’yı Sarıyer’e bağlarken hiç mi vicdanın sızlamadı? Sana bağlı olan bir belediyenin sınırlarını bir gecede CHP’li bir belediyeye bağlasak sen buna ne dersin?” Özgür ARSLAN/DHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!