Pazarlık yola taştı

Güncelleme Tarihi:

Pazarlık yola taştı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2014 01:07

Ankara’nın ikinci el otomobil piyasasının kalbinin attığı OSTİM açık oto pazarında yer bulamayan satıcılar, Anadolu Bulvarı üzerine park etti. Vatandaşlar hızla giden araçlarla burun buruna kaldıklarını belirterek, “Araba alacağız derken araba altında kalmaktan korkuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Başkent’te ikinci el otomobil almak isteyen vatandaşların uğrak noktası olan OSTİM açık oto pazarında yer kalmayınca, satıcılar çözümü Anadolu Bulvarı üzerinde buldu. Yol üzerine otomobillerini park ederek alıcı bekleyen araç sahipleri, özellikle hafta sonu yoğunluğu nedeniyle kalabalığın artığını belirterek, “Yer bulamayınca, pazara yakın ara sokaklara ve cadde üzerinde müşteri bekliyoruz” dedi. Hayallerindeki otomobili almak için bir yandan arabaların modellerine ve fiyatına bakan vatandaşlar, diğer yandan bulvar üzerinde hızla giden araçlarla baş başa kaldıklarını söyleyerek, “Araba alacağız derken araba altında kalmaktan korkuyoruz” ifadeleriyle tepki gösterdi.

TRAFİK ZAMAN ZAMAN DURUYOR

Yol üzerine park eden araçlar nedeniyle trafiğin zaman zaman durma noktasına geldiği Anadolu Bulvarı’nın yanı sıra 283. Cadde, 269, 297 ve 300. sokaklarda da araç yoğunluğu dikkat çekiyor. Pazardaki yer sıkıntısı nedeniyle ara sokaklara ve cadde üzerine taşan alım-satım işinin güvenlik sıkıntısı yarattığını belirten vatandaşlar şunları söyledi: “Yetkililer bu durumun çaresini bulmak zorunda. Anadolu Bulvarı, hem kamyon hem otobüs hem de otomobil yoğunluğunun fazla olduğu bir ana arter. Burada insanlar araba almak için sıkı pazarlıklara girerken ana caddenin hemen yanındalar. Dalgınlıkla başlarına her şey gelebilir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!