Hadi birbirimizin her şeyi olalım

Reklamlardaki ilişkiler gibi sürecek zannediyorsun. Bir süre geçince ise “Bardağı buradan alıp, buraya yerleştirmek çok mu zor!” diye adamın tek tek saçlarını yolmak istiyorsun.

Haberin Devamı

Sevgilinizle birbirinizi tanıma dönemini atlattınız ve ilişkinizi bir sonraki aşamaya, gelişme bölümüne getirttiniz. Pöff en sıkıcı bölüme hoş geldiniz.
Hoşçakal kaçamak bol seksler, buluşmak için fırsat kollamalar... Merhaba, ilişkinin gidişatı tartışmaları, yeni kurallar koyma evresi!
Adı üstünde ilişkinin gelişme bölümü işte. “Hadi birbirimizin her şeyi olalım” evresi. Başta bir heyecanlı geliyor tabii, sevgiliyle aynı evde yaşamak, öpülerek uyandırılmak, beraber emlakçı bakmak falan bi gaza getiriyor insanı. Reklamlardaki ilişkiler gibi sürecek zannediyorsun. Bir süre geçince ise “Bardağı buradan alıp, buraya yerleştirmek çok mu zor!” diye adamın tek tek saçlarını yolmak istiyorsun.
Eve çıkılmaya karar verilmişse, ana baba olayını iyi bi çözmek lazım. Şimdi gelmiyorlar diye düşünüyorsun ama sevgilinle eve çıktığın gün geleceklerdir emin ol. Büyük ihtimalle ilk başta gizleyeceksindir ailenden. Onlar gelmeden, üç-beş gün önceden temizlik yapsan iyi olur. Daha bütün evden erkek eşyalarını kaldıracaksın.
Ev küçük olmasın! “Nasılsa iki kişiyiz, evde at mı koşturacağız?” diye düşünme. Sıkış tepiş evin içinde sinirden birbirinizi yemeyin, ben baştan uyarımı yapayım.
Alıştığın bi yemek düzenin oluyor mesela. Sabahları azıcık ekmeğin içine peynir koyuyorsundur kahvaltı diye. Akşam altıdan sonra yemiyorsundur. Elin adamıyla birlikte yaşamaya başlayınca, ilk günler ona kendini göstermek için, sabah ezanıyla kahvaltı hazırlamalar mı, “Akşama arkadaşlarını getir rakı yapalım”lar mı... Sonra gelsin kilolar tabii. Tutkulu kavgalar da yerini artık, “Sessiz ol, komşular şikâyete gelecek” uyarılarına bırakıyor. Öyle doya doya istediğin gibi sosyal medyada adama atıp tutamıyosun. Twitter’a, “Keşke elimizden daha fazlası gelse...” yazdığın an bütün hısım akraba arayacak, “Üzülme kızz, bir sürü anaya babaya muhtaç çocuk var. Evlat edinirsiniz bi tane ne olacak” ya da arkadaşlar, “Elçin’i öğrendin di mi?, Merve’yle mi yoksa, Ayy yoksa Seda ile mi?”
Ama yine de uyandığın an, gözlerini açar açmaz, ilk onu görüyorsun ya; kapı çaldığı zaman, kapının arkasında bekliyor eminsin bundan. Yemeği sen yapıyorsan, bulaşığı o yıkıyor. Televizyon izlerken saçlarınla oynuyor. Hasta olduğun zaman karnını ovalıyor, neye alerjin var senden daha iyi biliyor. Böyle şeyler de olunca, amaaaaaaan tatlısı acısından fazla diyorsun. Bir de ev kiraları çok yüksek, iki ayrı ev ohooo. O paraları balayına saklayın siz...

Yazarın Tüm Yazıları