Oğluna koştu

Güncelleme Tarihi:

Oğluna koştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2014 01:42

Anayasa Mahkemesi’nin kararıyla 5 yıl sonra Silivri Cezaevi’nden çıkan eski İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu, karayoluyla Ankara’ya gitti.

Haberin Devamı

FATİH HİLMİOĞLU OĞLUNUN MEZARINA GİTTİ / FOTO GALERİ

Sabaha karşı Başkent’e varan Hilmioğlu, evine gitmeden önce 2012 yılında trafik kazasında yaşamını yitiren oğlu Emir Hilmioğlu’nun Karşıyaka’daki mezarını ziyaret etti. Mezar başında diz çöken ve mezar taşını okşayan Hilmioğlu, gözyaşlarına boğuldu.

Oğlunun mezarında dua eden Hilmioğlu’na aynı davadan yargılandığı arkadaşı, CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal eşlik etti. Daha sonra Haberal’ın aracıyla Birlik mahallesindeki evine giden Hilmioğlu, önce aynı sitede oturan annesi Türkan Hilmioğlu’nu ziyaret etti. Hilmioğlu’nun kapının girişinde kendisini bekleyen annesiyle uzun uzun kucaklaşması duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Daha sonra evine geçen Hilmioğlu sabah saat 07.00’ye kadar ayakta kaldı. Kendisine eşlik eden kardeşi Hayati Hilmioğlu ve Haberal ile uzun uzun sohbet edip hasret gideren Hilmioğlu, daha sonra ölen oğlunun yatağına uzanarak dinlendi.

Haberin Devamı

Hilmioğlu, rahatsızlığı nedeniyle dün tüm randevularını iptal etti. Başta kardeşi Avukat Hayati Hilmioğlu olmak üzere çok sayıda yakını eve akın etti.

Hayati Hilmioğlu, site girişine inerek abisiyle görüşmek isteyenlere, “Şu an kendisini çok iyi hissetmiyor. Sabaha kadar uyuyamadı. Çok duygusal anlar yaşadı. Hepinizden anlayış bekliyoruz. Sağlık durumu iyi değil. Kontrolden geçtikten sonra hepinizle görüşecek. Selam gönderdi” dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!