Muhtar adaylarının pankart savaşı

Güncelleme Tarihi:

Muhtar adaylarının pankart savaşı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2014 01:15

30 Mart yerel seçimleri için başkan adayları arasındaki yarış kadar, muhtar adayları da hazırlatıp astıkları pankartlarıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Vatandaşlardan oy isteme ve kendilerini tanıtma telaşında olan muhtar adaylarının ‘pankart savaşları’, kentin tüm mahalle ve sokaklarında sürüyor. Aday oldukları mahallelerden oy toplamak isteyen muhtarlar; duvarları, elektrik direklerini, ve balkonları fotoğraflarının basılı olduğu pankartlarla doldurdu. Muhtar adayları, birbirinden ilginç vaatleriyle belediye başkanlarını bile kıskandırırken, Şahintepe Mahallesi muhtar adayı Satılmış Akdaş’ın, “Dışarıda okuyan yetenekli çocuğunuzun burs parası bizden. Bahçe manavı herkesin yanında” yazılı pankartı dikkat çekti. Vatandaşlar ise muhtar adayları arasındaki bu yarışı, “Vaatler belediye başkan adaylarını aratmıyor. Ancak muhtarlarımız bizim devletle aramızdaki bağımız. Bazı vaatleri bizi bile gülümsetiyor” dedi.

Haberin Devamı

MUHTAR DEYİP GEÇMEYİN

Büyük Esat Mahallesi muhtar adayı Suat Gencer seçmenlerine balkondan verdiği mesajda, “Muhtar deyip geçmeyin! Oylarınıza sahip çıkın. Hizmetin birinci ayağı muhtarlıktır. Sizlere söz veriyorum. Sizlerle birlikte sorunlarınıza çözüm bulacağım. Mahllemizde her şey daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.

TEMİZ YÖNETİM MUHTARLIKTAN BAŞLAR

General Zeki Doğan Mahallesi muhtar adayı Malik Ejder Sönmez, “Temiz toplum temiz aileden, temiz yönetim muhtarlıktan başlar” diyerek komşularından oy istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!