Beşiktaş'a dönmeyeceğim

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşa dönmeyeceğim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2014 00:27

Demirören, iddialara tepki gösterip “Asla böyle bir şey yok. Geri dönmeyeceğim” dedi.

Haberin Devamı

8 yıl Beşiktaş’ın başkanlığını yapan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, geri döneceğine dair iddialara tepki gösterip “Asla böyle bir şey yok. Geri dönmeyeceğim” dedi.

HALİHAZIRDA Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olan eski Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, siyah beyazlı kulübe yeniden döneceği yolunda çıkan iddiaları yalanlayarak, “Asla böyle bir şey yok” dedi.
Camia kulislerinde son dönemin en çok stat, transferler ve yönetim konuşulsa da çok çarpıcı bir konu da dile getirilir oldu. İddialara göre 2004-2012 yılları arasında siyah beyazlı kulübün başkanlığını yapan Yıldırım Demirören geri dönecek! Bunu ortaya atalanlar kulakları şunu fısıldıyor: “Demirören yeniden Beşiktaş Başkanlığı’na dönme planları yapıyor.”

‘NEREDEN ÇIKARIYORLAR BÖYLE ŞEYLERİ’

Haberin Devamı

Bu söylentileri doğrudan Demirören’e sorduk. “Camia içinde bazı kişiler sizin Beşiktaş Kulübü’ne döneceğinizi konuşuyor. Bu iddialar için ne diyeceksiniz” diye sorduğumuz Demirön, kesin bir dille yanıt verdi. Demirören, “Yok kardeşim, asla böyle bir şey yok. Nereden çıkıyor böyle şeyler. Hayır, ben Beşiktaş Kulubü’ne geri dönmeyeceğim” dedi.
Demirören’in bu net cevabından sonra bakalım söylentiler kesilecek mi yoksa aynen devam mı edecek? Demirören, Mehmet Ali Aydınlar’ın istifa etmesinden sonra 2012 yılında Beşiktaş Başkanlığı’ndan istifa ederek TFF başkan seçilmişti. Yıldırım Demirören başkanlığında Beşiktaş 2008-2009 yılında lig şampiyonluğu yaşamıştı.

100 MİLYON LİRA ALACAKLI

YILDIRIM Demirören’in kulüpten 100 milyon lira alacağı bulunuyor.Demirören, hibe edeceğini söylese de henüz adım atmış değil.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!