O polisler kaçtı

Güncelleme Tarihi:

O polisler kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2014 01:15

Ofisimdeki böcekle ilgili soruşturma tamamlandı. Paralel yapı ile birlikte hareket eden o güvenlik görevlilerinin yurtdışına kaçtığı tespit edildi. Madem suçsuzlar niye kaçıyorlar?

Haberin Devamı

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, milletvekilleriyle yaptığı kahvaltılı toplantıların ikincisinde, ofisine yerleştirilen dinleme cihazı ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. “Ofisime böcek yerleştirenler yurtdışına kaçmış” diyen Erdoğan, kaç kişi oldukları konusunda ayrıntı vermedi. AK Parti genel merkezinde basına kapalı yapılan kahvaltılı toplantıda, Erdoğan, milletvekillerinin seçimler ve paralel yapı ile ilgili sorularını yanıtladı. Erdoğan, şunları söyledi: “Ofisimdeki böcekle ilgili soruşturma tamamlandı. Paralel yapı ile birlikte hareket eden o güvenlik görevlilerinin yurt dışına kaçtığı tespit edildi. Madem suçsuzlar niye kaçıyorlar? Kayıt altında olmayan dinleme cihazları tespit ettik. Emniyetin çatısındaki cihazlar onlar değil. Onların çürüğe çıkan cihazlar olduğu ortaya çıktı. Kayıp olanlar hâlâ ortada yok. İzlerini sürüyoruz. Bu cihazlarla halen dinleme yapıldığını düşünüyoruz. Şimdi fişleme yapıyorlar diye bağıranlar var. Asıl fişleme onlar tarafından yapılmış.”

Erdoğan, bir milletvekilinin “Cemaat’in yurtdışındaki okullarının ABD ile bağını bilmeyen yok. MİT bunları ortaya çıkaramıyor mu?” sorusuna, “Bunlar burada konuşulacak konular değil. Her yeri dinliyor olabilirler” yanıtı verdi. Erdoğan, “Paralel yapının MEB, Adalet Bakanlığı ve emniyette kadrolaştığı doğru mu?” sorusuna, “Evet ama arkadaşlarımız her türlü önlemi aldı, gereğini yapıyorlar” yanıtı verdi. Erdoğan şöyle devam etti:

MİLAT 30 MART


“Bunlara itimat etmiştik, suistimal ettiler. Farkettik ki alttan alta örgütlenmişler. MİT olayı bunları su yüzüne çıkardı. Daha önceden şüphelerimiz vardı, ama bu olay herşeyi su yüzüne çıkardı. Bu yapının amacı, önce yerel seçimlerde, ardından da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partiyi sıkıntıya sokmak. Bunların tabanıyla hiçbir sorumuz yok, örgütlü yapıyla ise her türlü mücadeleyi yapacağız. Seçimlerden de başarıyla çıkacağız, yeni Türkiye’nin miladı 30 Mart olacak.”

Aldanmışız gerçekten safmışız

Haberin Devamı

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, Memur-Sen’in düzenlediği “Büyük Türkiye Buluşması”nda Gülen Cemaati’ne sert sözlerle yüklendi: “Bürokrasi içinde yuvalanan çete mensupları bu kayıt ve şantaj operasyonları içinde yer almışlar. Biz kirli tezgâhı, ihanet çarkını bozduğumuz için bize saldırıyorlar. İnanın 28 Şubat’ta bile bu kadar ahlaksız olmamışlardı. Biz bu paralel örgütü 12 Eylül’de darbeci paşalara yaptığı yalakalıktan, 28 Şubat’ta sırtımıza sapladığı hançerden biliyoruz. Bu kadar büyük bir düşkünlüğün bir ihanetin içinde olmamışlardı. Aldanmışız. Gerçekten safmışız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!