Ferhangi şeyler

İş hayatındaki başarıları kadar aşk hayatıyla da adını duyuran Emre Kütük, Ferhan Şensoy ile Derya Baykal’ın büyük kızı Ferhan’la görüntülendi.

Haberin Devamı

Emre Kütük, dört yıldır bir dargın bir barışık ilişki sürdürdüğü Esra Ergintuğ ile nişanlanarak nikah masasına oturmaya hazırlanıyordu. Ancak sevgililer geçen yaz ayrılmıştı. Ayrılığın ardından iş hayatına yoğunlaşan ve İstanbul gecelerinde sık sık görüntülenen Emre Kütük, önceki akşam Asmalımescit’teki Cavit’de Ferhan Şensoy’la beraberdi. Rakı-balık keyfi yapan ikili, gazetecileri görünce tedirgin oldu. Emre Kütük, “Kahretsin çektiler” diyerek eliyle yüzünü kapatsa da görüntülenmekten kurtulamadı.

Hiçbir yer

Ayşegül Açıkgöz ve Tuna Uysal’ın “Hiçbir Yer” başlıklı sergisi, Gayrettep’edeki Bergsen & Bergsen Galeri’de açıldı. Aida-Selim Bergsen’in ev sahipliği yaptığı sergiye, Ercan Akın, Mustafa Önder ve Mehtap Elaidi gibi iş, sanat ve moda dünyasının sanatsever isimleri katıldı. Küratörlüğünü Öznur Güzel Karasu’nun üstlendiği sergi, 20 Mart tarihine kadar açık.

Mango yazı getirdi

Haberin Devamı

İspanyol moda markası Mango, 2014 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu tanıttığı bir defileyle yazı getirdi. Her defilesinde bir onur konuğu ağırlayan Mango, bu yıl baş manken olarak Amerikalı model Ashley Smith’i podyuma çıkardı. Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleşen ve ev sahipliğini Mango ortaklarından Yönetici Genel Müdür Sezai Eren, Ticari Genel Müdür Arif Zurnacı ve Mango Kurumsal İletişim Müdürü Neşe Kohen’in yaptığı defileye, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Koreografisini Öner Evez’in gerçekleştirdiği defilede, Mango’nun ilkbahar yaz koleksiyonları tanıtıldı. Gece, Dana Leese’in müzikleriyle renklendi.

Yazarın Tüm Yazıları