İTÜ’lüler de onu seçti

Güncelleme Tarihi:

İTÜ’lüler de onu seçti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2014 01:47

İSTANBUL Teknik Üniversitesi’nde 20 bin öğrencinin internet üzerinden yaptığı değerlendirme sonucunda “Yılın en başarılı” isimleri ödüllendirildi. Doğan Online Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, “Yılın En Başarılı İş Kadını” seçilirken, hurriyet.com.tr “Yılın En Başarılı Haber Sitesi” oldu.

Haberin Devamı

YILDIZ Teknik Üniversitesi öğrencileri tarafından yılın “En İyi İş Kadını” seçilen Doğan Online Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner İstanbul Teknik Üniversitesi’nde (İTÜ) 20 bin öğrencinin katıldığı oylamanın sonucunda da ‘Yılın En Başarılı İş Kadını’ oldu.

İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından 21’incisi düzenlenen Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu (EMÖS) “Başarı” ödülleri sahiplerini buldu. İTÜ öğrencilerinin internet üzerinden yaptığı değerlendirme sonucunda Hürriyet’e de iki ödül geldi. Hurriyet.com.tr yılın haber sitesi olurken Yılmaz Özdil de yılın köşe yazarı seçildi.

Ahmet Ümit yazarlık, Çağan Irmak’ın yönettiği “Tamam mıyız?” film, Fatih Portakal sunucu, Ahmet Mümtaz Taylan sosyal medya kullanıcısı dalında ödül kazandılar. EMÖS özel ödülü ise Prof. Dr. İlber Ortaylı’ya verildi.
Harbiye Müzesi Kültür Salonu’nda önceki gün gerçekleştirilen 21’inci İTÜ EMÖS “Başarı Ödülleri Töreni”ne Prof. Dr. İlber Ortaylı, yazar Ahmet Ümit, oyuncular Mümtaz Taylan, Deniz Celiloğlu, Aras Bulut İynemli, müzisyen Ozan Çolakoğlu, gazeteci Fatih Portakal, öğrenciler ve okul yöneticileri katıldı. Farklı kategorilerde 2013 yılının en “Başarı”lılarının oylamaya sunulduğu, 20 bin İTÜ öğrencisinin internet üzerinden yaptığı değerlendirme sonucunda yılın en başarılı iş kadını seçilen Doğan Online Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner adına ödülü Doğan Holding İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Binnur Zaimler aldı. İstanbul Üniversitesi Kültür Kulübü Ifdans Topluluğu’nun gösteri yaptığı ödül töreninde ayrıca sponsor firmalara da plaket dağıtıldı.

Haberin Devamı

Yılın En Başarılı İş Kadını: Doğan Online Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner

Yılın En Başarılı Haber Sitesi: hurriyet.com.tr

Yılın En Başarılı Köşe Yazarı: Yılmaz Özdil

Yılın En Başarılı İş Adamı: Hüsnü Özyeğin
Yılın En Başarılı Erkek Sanatçısı: Teoman
Yılın En Başarılı Kadın Sanatçısı: Hande Yener
Yılın En Başarılı Müzik Grubu: Athena
Yılın En Başarılı Şarkısı: Ara Sıcak
Yılın En Başarılı Filmi: Tamam Mıyız?
Yılın En Başarılı Dizisi: Med Cezir
Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu: Ahmet Kural
Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu: Beren Saat
Yılın En Başarılı TV Programı: Makina Kafa
Yılın En Başarılı TV Sunucusu: Fatih Portakal
Yılın En Başarılı Mizah Dergisi: Penguen
Yılın En Başarılı Kitabı: Kardeşimin Hikayesi
Yılın En Başarılı Yazarı: Ahmet Ümit
Yılın En Başarılı Radyo Kanalı: Power FM
Yılın En Başarılı Sosyal Medya Kullanıcısı: Ahmet Mümtaz Taylan
Yılın En Başarılı Sosyal Medya Fenomeni: Can Çekin
EMÖS Özel Ödülü: İlber Ortaylı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!