Heyecan kaldığı yerden devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Heyecan kaldığı yerden devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2014 10:35

Avrupa voleybol kupalarından CEV Kupası ve Avrupa Challange Kupası'nda, 4 Türk takımının mücadelesi devam ediyor.

Haberin Devamı

Erkekler CEV Kupası Çalenç Turu'nda Romanya'nın Tomis takımına 3-1 ve 3-0'lık skorlarla yenilen Maliye Milli Piyango, kupadan elenirken, geçen hafta maç yapan diğer 4 Türk takımı tur atlamayı başardı.

Aynı kupada yer alan Fenerbahçe Bayan Takımı, deplasmandaki ilk maçta 3-0 yendiği Çek Agel'i sahasında da aynı skorla mağlup ederek yarı finaleyükseldi. Fenerbahçe, yarı finalde Azerbaycan'ın Azeryol takımıyla eşleşti.

Challenge Kupası

Avrupa Erkekler Challenge Kupası 4'lü final turundaki ilk maçında deplasmanda Belçikalı Euphony Asse-Lenik'e 3-2 yenilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sahasında 3-0 galip gelerek tur atlayan taraf oldu. Türk temsilcisi yarı finalde İtalyan Andreoli ile karşılaşacak.
Fenerbahçe Grundig, deplasmanda 3-2 yendiği Belaruslu Stroitel'i, sahasında 3-0 yenerek yarı finale yükseldi. Sarı-lacivertli takım, Fransız Nantes ile finale çıkma mücadelesi verecek.

Bayanlar Challenge Kupası'nda ise Beşiktaş, 4'lü final turunda her iki maçta da 3-0 yendiği Fransız Rocheville'i eleyerek adını yarı finale yazdırdı. Beşiktaş yarı finalde Polonyalı Impel ile karşılaşacak. Kupalarda yarı finaller yine deplasmanlı lig usulüne göre iki maç üzerinden oynanacak. İki maç sonunda set sayılarında üstün olan takım tur atlayacak.

Kupalarda yarı final ilk maçlarının programları şöyle:

Haberin Devamı

CEV Kupası
25 Şubat Salı 17.00 Fenerbahçe-Azeryol (İstanbul-Burhan Felek)

Challange Kupası
26 Şubat Çarşamba:19.00 Fenerbahçe Grundig-Nantes (İstanbul-Burhan Felek)
TSİ 21.30 Andreoli-İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İtalya-Latina)
TSİ 19.00 Impel-Beşiktaş (Polonya-Wroclaw)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!