Aile içi şiddete müdahale etmeye gitmişlerdi

Güncelleme Tarihi:

Aile içi şiddete müdahale etmeye gitmişlerdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2014 13:55

MALTEPE’de aile içi şiddet ihbarına giden iki polis memuru bıçaklandı. Ağır yaralanan polislerden Mehmet Emin Aydın kaldırıldığı Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde şehit oldu. Polisler saldırganı bacaklarından vurarak etkisiz hale getirdi.

Haberin Devamı

Gülsuyu Mahallesi, Hasan Bey Caddesi, 47 numarada bir kişinin eşini dövdüğü ihbarı üzerine Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü, Güvenlik Büro Amirliği’nde görevli polis memurları Koray Albayrak ve Mehmet Emin Aydın saat 13.30 sıralarında olay yerine gitti. Kavga eden çiftin yanı sıra akrabaları da olay yerindeydi. Kavga eden çiftin akrabalarından Sedat Kurt, kavgaya müdahale etmek isteyen polis memurlarına bıçakla saldırdı. Sedat Kurt’un rastgele salladığı bıçak darbeleri polisleri yaraladı. İki polisin yaralanmasından çok kısa sonra destek ekipler olay yerine ulaştı.


GÜLSUYU’NDA POLİSE SALDIRI


BACAKLARINDAN VURDULAR

Destek ekipler elinde bıçakla saldırmaya devam eden Sedat Kurt’u bacaklarından vurarak etkisiz hale getirdi. Daha sonra yaralı polislerden Koray Albayrak Dr.Siyami Ersek Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Mehmet Emin Aydın ise Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Vücudunun bir çok yerinde bıçak yaraları bulunan Mehmet Emin Aydın tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Haberin Devamı

Aile içi şiddete müdahale etmeye gitmişlerdi

OLAY YERİNDEN KARELER / Foto Galeri

EMNİYET MÜDÜRÜ HASTANEDE BİLGİ ALDI

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelerek, olayın nasıl gerçekleştiğiyle ilgili bilgi aldı. Selami Altınok hastane çıkışı yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Oraya ihbar üzerine giden arkadaşlarımız, zannediyorum ki biraz da psikolojik problemleri olan birisi, olayın asıl içinde olan birisi değil. Sonradan olaya karışan bir şahıs tarafından bıçakla saldırıda bulunuldu. Saldırı sonucu bir arkadaşımız hastaneye getirilirken rahmetli oldu. Hastanede çok uğraştılar ama rahmetli oldu. Diğer arkadaşımız daha iyi durumda. Saldırganda da yara var. Bizim arkadaşlarımızla bir mücadelesi olmuş. O da yaralı. Haber üzerine gidilen, bir karı-koca arasındaki aile içi şiddetten kaynaklanan bir ihbar üzerine gidiyor arkadaşlarımız. İhbarda bulunan ailenin dışında akrabaları olan bir şahsın gerçekleştirdiği bir eylem. O şahıs da şu sırada yaralı. En büyük üzüntümüz bizim kardeşimizin şehit olmasıdır. Bütün camiamızın başı sağolsun. Ailesine başsağlığı diliyorum.”


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!