Bolu’da kaza üstüne kaza: 3 ölü, 26 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Bolu’da kaza üstüne kaza: 3 ölü, 26 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2014 02:04

Bolu Dağı’nda, TEM’in Bolu Dağı tünel çıkışında dün sabah sis ve aralıklarla etkili olan yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil ile 2 otobüs çarpıştı.

Haberin Devamı

Karayolları görevlileri kazanın olduğu bölgeye dubalar koysa da, kaza yapan araçlardan yola dökülen motorinin daha da kayganlaştırdığı yolda, 2 TIR, 2 kamyonet ve bir kamyon daha aynı yerde çarpıştı. 9 aracın karıştığı kazada can pazarı yaşandı.

İNİNCE ÖLDÜLER

Zincirleme kazanın bildirilmesi üzerine Bolu ve Düzce'de bulunan 112 Acil ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri araçlarda bulunan yaralıları Bolu ve Düzce'de bulunan hastanelere kaldırdı. Kazada Ganime Okumuş ile, kazaya karışan kamyonetlerinden indikten sonra arkadan gelen araçların çarptığı 69 yaşındaki Veysel Avcı ile kendisiyle aynı ismi taşıyan torunu 21 yaşındaki Veysel Avcı’nın öldüğü belirlendi, 26 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle TEM'in Bolu Dağı İstanbul yönü ulaşıma kapandı. İstanbul'a gitmek isteyen sürücüler Abant gişelerinden D-100 karayolu Bolu Dağı geçişine yönlendirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!