SEVGİ GECESİ

Güncelleme Tarihi:

SEVGİ GECESİ
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2014 01:03

14 Şubat Sevgililer Günü, bu yıl önceki yıllara göre daha renkli geçti. Müzik dünyasının sevilen isimlerinin sahne aldığı kutlamalarda, çiftler, aşklarını pekiştirdi.

Haberin Devamı

Gözlerden uzak geçirdiği iki ay sonunda yeni bir imajla geri dönen güzel şarkıcı Deniz Seki, Sevgililer Günü’nde Rixos Otel’de sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren Deniz Seki, gecede tüm sevenlere mutluluk diledi. Duygusal şarkılarıyla dinleyenleri mest eden Seki, büyük beğeni topladı.

SAHNEDE EVLENME TEKLİFİ

Romantik şarkıcı Kutsi, Swissotel’de düzenlenen Sevgililer Günü programında sahne aldı. Kutsi, şarkılarıyla romantik anlar yaşattı. Cengiz Keçeci isimli bir dinleyici de şarkı arasında sahneye gelerek, kız arkadaşı Özlem Akbal’a evlenme teklif etti.

HEP BİRLİKTE SÖYLEDİLER

Türk pop müziğinin güçlü sesi Yaşar, Jolly Joker Ankara’da sahne aldı. Mekanı dolduran çok sayıda Ankaralı, Yaşar’ın şarkılarına hep birlikte eşlik etti. Konser, geç saatlere kadar sürdü. Yaşar, “Kuşlar”, “Kumralım”, “Cezayir Menekşesi” gibi hit şarkılarını seslendirdi.

Haberin Devamı

ALMAN GRUPTAN RENKLİ GECE

‘Higher and Higher’, ‘Let The Sun Shine’, ‘Canto Del Pion’ şarkılarıyla dünya müzik listelerinde üst sıralarda yer alan; house, trance ve dans müzik prodüktörlüğü de yapan Alman grup ‘Milk & Sugar’ Sevgililer Günü’nde Ketchup kabininde yerlerini aldı. Dj Wolfson da, gecede Alman gruba eşlik etti.

CAZ GECESİ

Ankara’nın ünlü restoranlarından Fige, Sevgililer Günü’nde çok sayıda çifti ağırladı. Gecede sahne alan Grup The Others, caz şarkılarıyla dinleyenlere müzik ziyafeti sundu.

KIZ KIZA SEVGİLİLER GÜNÜ

Sevgililer Günü’nü yalnız geçiren kızların sayısı ise hayli fazlaydı. Dört yakın dost olan Gülhan Hıdır, Seda Kaya, Nur Anda ve Merve Anda da 14 Şubat’ı yalnız geçiren isimler arasında yer aldı. Dört güzel, Filistin Caddesi’ndeki The House Cafe’de geceyi geçirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!