Aceleci olmanın dayanılmaz ağırlığı

Behlül, ilk seansına geldiğinde pek çok erken boşalan erkek gibi aceleciydi ve bir an önce sonuca giderek işi bitirmeyi hedeflemişti.

Haberin Devamı

Elbette ki Behlül erken boşalmayı doğuştan genlerinde getirmemişti. Bir öğrenme vardı işin içinde; erken olanı öğrenme. İlk ergenlik yılları dağlarda çobanlık yaparak geçmişti ve o yıllardaki tek eğlencesi mastürbasyon yaparak öz doyum sağlamaktı. Bu eğlenceye bazen kuzeni de katılır ve bu işi bir yarışa dönüştürürlermiş: “Erken boşalma yarışı.” Kim erken boşalırsa onun daha güçlü sayıldığı bir yarış. Bu yarışla birlikte vücudun biyolojik saati de ilk defa erken boşalmaya ayarlanmıştı. Sonra liseyi okumak için şehre göç etmişlerdi. Bu yıllar ise mastürbasyon için en uygun zaman banyo zamanıydı ve işte o zaman da ev ahalisinden şu sesler yükseliyordu: “Bir saattir içerde ne yapıyorsun çabuk ol!” İçeri de ne yaptığının anlaşılması huzursuzluğuna bir de yakalanma korkusu eklenmişti. Tüm kaygılar içerisinde tek hedefi vardı: Bir an önce bu işi bitirmek! Bu kaygılarla boğuşan Behlül’ün aslında şöyle de bir düşüncesi vardı: “Bu güzel duyguya bir an önce ulaşmalıyım, uzatmanın ne gereği var, kestirmeden hazza koşayım.” Ve sonra ilk cinsel deneyimini yaşamak için bir geneleve gitmişti.

Haberin Devamı

ACELE OLANI SEÇMEK

Burada zaten erken boşalmaya kurulu olan biyolojik saate en son şekli verilmişti. Acelesi olan kadın, müşterisini de bir şekilde acele ettirmek zorundaydı. Zamanından önce ve dozundan fazla verilen coşku Behlül’ü burada da erken boşalmaya mecbur etmişti.
Aceleye alışan bir tek cinsel yaşamı değildi. O artık hızlı konuşan, hızlı araba kullanan, hızlı yemek yiyen bir erkekti. Erken boşalan erkeklerin neredeyse tamamı gibi... Bilinçdışı zihin öyle bir genelleme yapmıştı ki acele etme hali günlük yaşamındaki pek çok davranışa yansımıştı. Bir ambulans şoförü olan Behlül sanırım bilinçdışı bir tercihle mesleğini seçmişti ve bu hızlı kişiliği onu pek de rahatsız etmiyordu, ta ki bu hızla karısının kendine yetişemediğini ve cinsel yönden onu doyuramadığını fark edene kadar...

KADER DEĞİL

Behlül’ün hikayesi çok bikdik ve tanıdık bir hikaye... Cinsel hayatı aktif olan her 10 erkekten yedisinin cinsel terapiste başvurma nedeni olan erken boşalmada önemli olan süre değil, boşalma refleksi üzerinde istemli denetimin olmaması... Erken boşalma kader değil, çeşitli tekniklerle yüzde 100 tedavi edilebilen bir cinsel uyum sorunu... Sonuç olarak, bunu bilmek ve ona göre bir seçim yapmak gerekiyor...

Yazarın Tüm Yazıları