'Nasıl ağlamayayım Ahmet Bey?'

Güncelleme Tarihi:

Nasıl ağlamayayım Ahmet Bey
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2014 01:01

Tarafsız Bölge’nin son dakikalarında gözyaşlarına hakim olamayan F.Bahçe Başkanı, dinlenme salonuna gözlerini silerek gitti. Yıldırım, “Duygu patlaması yaşadınız” diyen Ahmet Hakan’a, “F.Bahçeliler’in yaptıkları karşısında duygulanmamak mümkün mü” dedi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’nin gözü önceki akşam CNN Türk’te yayınlanan Tarafsız Bölge programının üzerindeydi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yaklaşık 2.5 saat süren programın son anlarında taraftarların kendisine Metris’teyken gösterdiği ilgiyi anlatırken gözleri doluyor ve program orada Ahmet Hakan tarafından sona erdiriliyordu.
Yayın öncesi Aziz Yıldırım, Ahmet Hakan’a şöyle demişti: “Ne isterseniz sorabilirsiniz. Saat de önemli değil. Program süresinin ucu açık olsun…”


‘SON ANA KADAR İYİ DAYANDINIZ’
İşte o dakikadan sonra neler yaşandığı aslında çok güçlü bir adamın insani yanını ortaya koymak adına çok önemliydi. Stüdyodan orada bulunan Fenerbahçelilerin alkışlarıyla ve hızla ayrılan Yıldırım göz yaşlarına hakim olamıyordu.

Konuk odasına kadar göz yaşlarını silerek hızlı adımlarla yürüdü ve masaya oturdu. Az sonra yanına programı hazırlayan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan geldi;
- Aziz Bey, son ana kadar çok iyi dayandınız ama bitirirken bir duygu patlaması yaşadınız...


SOSYAL MEDYA MESAJLARI VE DESTEK MAİLLERİ
Yıldırım hala o anların etkisindeydi...
- Nasıl ağlamayayım Ahmet Bey? Düşünsenize, yılbaşı gecesi gelip orada toplanmışlardı. Babalar gününde oradaydılar. Duygulanmamak mümkün mü?

Ahmet Hakan, Yıldırım ile programın değerlendirmesini yaparken Fenerbahçe’nin iletişim ekibi sosyal medyadan gelen mesajları ve kulübe gelen destek maillerini gösterdi. Yıldırım buruk bir tebbessüm ile baktı.


‘İLACINI İÇ BAŞKANIM’ İLGİ ODAĞI OLDU
Programda aranın ne zaman verileceği de yayın ekibi ile uzun uzun görüşüldü. Çünkü Aziz Yıldırım, taraftardan gelecek mesajlara önem veriyordu. Kendisi ile birlikte gelen iletişim ekibi reklam arasında hemen yanına gitti ve gelen yorumları iletti. Yıldırım bu kısa görüşmenin ardından ikinci bölümde verdiği mesajları daha da netleştirdi.

Araya girildiği anda, ekrandan görüntü gidip, sesler hala yayından alınmamışken, Genel Sekreter Mahmut Uslu’nun “İlacınızı için başkanım” sözlerinin duyulması sosyal medyada büyük yankı yarattı. Uslu’nun uyarısı sonrası Yıldırım, cebinde bir poşet içerisinde bulunan ilacını çıkarıp içti.


PAZAR GÜNÜ YÜRÜYÜŞE DAVET
Gecenin sonunda Başkan Yıldırım’ın duygusal anları sona ermişti. Şeker hastası olması nedeniyle konuk odasında bir şeyler atıştırdıktan sonra gitmek için ayağa kalktı. Ahmet Hakan vedalaşmak üzere yanına geldiğinde ona döndü ve şöyle dedi: “Ahmet Bey, Pazar günü yürüyüşümüz var biliyorsunuz. Lütfen siz de gelin. Stada kadar birlikte yürüyelim. Hem sohbet eder hem de yürürüz.”

Ahmet Hakan bu teklifi kabul ederek,
- Memnuniyetle Aziz Bey. Ben de Pazar günü gelip sizinle birlikte yürümeyi çok isterim…

Haberin Devamı


2.5 SAATTE AZİZ YILDIRIM

DERSİNE ÇALIŞMIŞTI
Aziz Yıldırım programın hazırlıklarına Pazartesi günü başlamıştı. Vereceği mesajları ekibi ile birlikte özenle seçti. Program öncesi de tek başına bir masaya oturup çalışmaya devam etti.


YORGUNDU
Yaşanan süreç belli ki Yıldırım’ı yormuştu. Sesi zaman zaman çatallaştı. Yorgunluğu konuşmasından belli oluyordu. Bir ara sesi kısıldı.


DUYGUSALDI
Ne kadar gizlemeye çalışsa da duygusaldı. Yayının son bölümünde gözyaşlarını tutamayınca Ahmet Hakan programı bitirme kararı aldı.


SEVECENDİ
Medyaya yansıyan sert görünümlü Aziz Yıldırım, programdan sonra ekibindeki tüm isimlere tek tek sarıldı ve teşekkür etti. Fenerbahçeli taraftarların fotoğraf çektirme isteklerini hiç kırmadı.


UMUTLUYDU
Yeniden yargılama konusunda umutlu olduğu gözleniyordu. Bunu çok fazla hissettirmek istemiyordu ama konuşmalarından bu hissediliyordu.


EKİBE GÜVEN
Program sırasına sık sık gözü ekibine kayıyordu. Onlardan gelecek tepkileri önemsiyordu. Bir ara kendisine not iletmek istediklerinde elini uzattı ancak ekibi notu iletmekten vazgeçti.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!